lørdag, 01 februar 2020 23:08

YOGAFERIE & QIGONG PÅ KRETA

Sted: Kreta, Hellas
Dato: 25 - 2 Mai 2020

Fordypning i det enkle og nære. Pusten, kroppen og gleden over å være til.

En sanselig lav budsjett ferie i vår-blomstringen på vakre Kreta Omringet av natur, 500 meter fra det krystallklare middelhavet.

Vi holder våre daglige Yoga & Qigong klasser i en stemningsfull shala med utsikt over fjell og hav. Uforstyrret, fredfullt, kun med en passerende gjeter og hans sauer, i ny og ned.

Vi inntar dagens større lunsj på tavernaer ved stranda, i gåavstand fra der vi bor. Det er rimelig og fantastisk god mat. Ellers handler vi inn litt til frokost og kvelds, som vi ordnet selv, eller i fellesskap

Prisene inkluderer 7 overnattinger, 2 t Qigong hver morgen og 2 t yoga hver ettermiddag.

Dobbeltrom i en enkeltstående villa med eget baderom og felles velutstyrt kjøkken, hage og lite badebasseng 10 minutter å gå fra yoga shalaen: kr 5000 pr person. Enerom kr 6000 per person.

Dobbeltrom tilknyttet yogashala, veranda med utsikt mot hav, med morgensol og eget baderom: Kr 6000 per person. Enerom kr 7000 per person. Delt rom har lite t-kjøkken.  

Rimelige flybilletter ordnes individuelt. Leie av bil er nødvendig, rimelig og greit når vi går sammen om dette. Vi hjelper gjerne med info vedrørende reise.

Kontakt Anja på tel. 45617887 eller skriv mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer info eller påmelding