onsdag, 06 november 2019 08:16

Yogaferie og Qigong 6-13 Januar

Sted: Lanzarote, Spania
Dato: 6 - 13 Januar 2020

En ferie for deg som ønsker å lære yoga og Qigong, samt nyte vakker natur, sol og få en liten pause fra vinterkulda. For både nybegynnere og øvet.

Yogaferien er for deg som er helt nybegynner eller øvet i Yoga.

Stedet har en spesiell fredfull beliggenhet som gir oss ro til å fordype tilstedeværelse i eget liv og praktisere yoga og Qigong i nærhet til naturen.

Omringet av majestetiske fjell og spennende turstier, er det flotte muligheter for deg som liker å bevege deg utendørs. Vi har en kokk som lager vidunderlig mat etter Ayurvediske prinsipper, som styrker fordøyelsen og gir velvære i kroppen.

Det er innkvartering i egne små hus og fine rom i hovedhuset. Stedet har også en eksotisk og romslig Yurt, til anvendelse for våre deltagere. Alle rom har tilgang på bad, kjøkken og egen uteplass.

Prisen på 12 400 kr inkluderer fire timer yoga og Qigong,  7 overnattinger og 2 store måltider per dag.

Flyreisen bestilles individuelt av deltager og vi er behjelpelige med god informasjon om reiserute.

 

Kontakt Anja på telefon 45617887 eller skriv e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer info eller påmelding

 

Lærere og undervisning: Anja og Spiros har begge lang utdannelse og erfaring. De kan møte den enkeltes behov slik at man får mest mulig ut av sin praksis.