YOGAFERIE & QIGONG PÅ LANZAROTE

mandag, 06. jan 2020 08:00– mandag, 13. jan 2020 22:00
Italy

YOGAFERIE & QIGONG PÅ LANZAROTE  

med Anja og Spiro  6– 13 januar 2020

En ferie for deg som ønsker å praktisere yoga og Qigong, samt nyte vakker natur, sol og få en liten pause fra vinterkulda. Du kan være helt begynner eller øvet.

Stedet har en spesiell fredfull belliggenhet som gir oss ro til å fordype tilstedeværelse i eget liv og praktisere yoga og Qigong i nærhet til naturen.

Omringet av majestetiske fjell og spennende turstier, er det flotte muligheter for deg som liker å bevege deg utendørs. Vi har en kokk som lager vidunderlig mat etter Ayurvediske prinsipper, som styrker fordøyelsen og gir velvære i kroppen.

Det er innkvartering i egne små hus og fine rom i hovedhuset. Stedet har også en eksotisk og romslig Yurt, til anvendelse for våre deltagere. Alle rom har tilgang på bad, kjøkken og egen uteplass.

Prisen på 12 400 kr inkluderer fire timer yoga og Qigong,  7 overnattinger og 2 store   måltider per dag.

Flyreisen bestilles individuelt av deltager og vi er behjelpelige med god informasjon om reiserute.

Kontakt Anja på tel. 45617887 eller skriv mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer info eller påmelding

Lærere og undervisning: Anja og Spiros har begge lang utdannelse og erfaring. De kan møte den enkeltes behov slik at man får mest mulig ut av sin praksis.