YOGAFERIE & QIGONG RETREAT

søndag, 13. okt 2019 07:00– lørdag, 19. okt 2019 22:00

Sted: ITALIA, Tuscany 13-19 oktober 2019
Dato: 13-19 oktober 2019

En poetisk forlengelse av sommer med daglig praksis i Yoga & Qigong

Vi ønsker både begynner og øvet velkommen

Kursstedet ligger landlig til i hjertet av Maremma i Tuscany, Italia. Det pitoreske huset som huser vår workshop er omringet av olivenlunder og organisk dyrkede grønnsaker og frukthager.


Vi finner disse sjelfulle, fredelige omgivelser ideele for vår praksis. Det er Qigong om morgen og Yoga om ettermiddagen. Det serveres 3 måltider med lokale økologiske råvarer hver dag.


Det er også muligheter for flotte gåturer i området.


Pris kr 10 200 inkluderer 6 overnattinger i dobbeltrom med bad, 2 t Qigong og 2 t Yoga og 3 måltider økologisk vegetarmat daglig. Begrenset antall enerom.


Reise Fly ordnes individuelt av kursdeltager. Det er rimelige flyreiser til Roma. Hele gruppen reiser sammen til kursstedet. Vi kan hjelpe med anbefalt reiserute.


Undervisning Yoga og Qigong formidles med nærvær, varme og integritet. Begge lærere har lang erfaring og kan møte den enkeltes behov, slik at man får mest mulig ut av sin praksis. Både for begynnere og øvede


Kontakt Anja på tel. 45617887 eller skriv mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer info