Mediyoga med Kristin Røysland - kurs/drop inn

mandag, 19. aug 2019 15:00– mandag, 16. sep 2019 16:30

Sted: Helsehuset, Akershus


Mandag kl 15.00 - 16.30 uke 34-38 (5 ganger)

Litt om Mediyoga:
Mediyoga er utviklet for å være terapeutisk, og forskning har vist at Mediyoga har en helsefremmende effekt. Mediyoga har en gunstig virkning på stress, uro, angst og depresjon. Mediyoga kan også hjelpe mot fysiske plager som smerter, og nedsatt bevegelighet.

Øvelsene utføres langsomt, mykt og kontrollert. Øker sirkulasjon og bevegelighet, og gir mental avspenning. Dette kan gi økt innsikt i kropp og sinn.
I Mediyoga blir det lagt vekt på pusten, og pusteøvelser. Øvelsenegir et dypere og jevnere åndedrett. Forandring i pusten kan påvirke oss både mentalt og fysisk, og kan gi oss bedre innsikt og forståelse både emosjonelt og kroppslig.
Mediyoga gir musklene økt utholdenhet og smidighet. Mange kjenner at de får mer energi, og noen opplever bedre nattesøvn.

Hensikten med Mediyoga er å bli mer oppmerksom og bevisst. Lytte til sitt indre, lytte til kroppp og sinn. Når oppmerksomheten rettes mot kroppen, og dens atferd på en bevisst måte, kan en oppnå dypere innsikt i seg selv, og skape en bedre balanse mellom kropp og sinn, kropp og sjel.
Alle instruktører i Mediyoga har medisinsk bakgrunn.

påmelding: http://dittpusterom.no/yoga/