Yoga Terapi

mandag, 26. aug 2019 00:00– onsdag, 28. aug 2019 23:59
Akersgata 28, Oslo, Oslo, Norway

Bli kjent med Yoga som terapi på workshop med Vincent Boletta!

Hansa Yoga terapi er en metode utviklet av Vincent Boletta – en av New Zealands fremste yogainstruktører, med solid kunnskap innen biomekanikk, yogaterapi, bevegelsesterapi og holdningsanalyser.

Yoga terapi er en personlig tilnærming som henvender seg til utøverens behov og ønsker. Den tar hensyn til livsstil og individuelle kjennetegn.
Hansa Yoga terapi utvider dette videre ved å utforske mellommenneskelige livsvalg og foredler måten vi tolker våre opplevelser og vanemønstre som er bestemmende for våre valg.

Hansa Yoga benytter teknikker som gjør praktisering av yoga mer tilgjengelig. Hansas terapeutiske system er en kombinasjon av østlig og vestlig metodikk som kombinerer berøring og kroppsbehandlings-praksis for bedre bevegelsesstrategier.

Hans Yoga terapi passer for alle uansett hvem du er og hva slags stil som har påvirket deg, og vil være til nytte for deg som yogalærer, kroppsterapeut, bevegelses-utøver eller generelt interessert i din egen kropp.

Hansa Yogas teknikker gir deg som terapeut større ferdigheter  i behandling av dine klienter med evnen til behandling og tilpasning.
Hansa Yoga former forståelsen ved praktisering av yoga og teknikkene har betydning for vår holdning til egen kropp. Valgene vi gjør er ikke bare avgjørende for hva vi gjør på yogamatta men også for vårt daglige liv.
De praktiske teknikkene er enkle å utføre og Hansa Yoga har utviklet redskap som støtter alle, uansett situasjon eller omstendighet.

Har du lyst til å vite mer om hva Yoga terapi er og bli introdusert til hva Hansa Yoga terapi er, så bli med på vår workshop med Vincent Boletta. 

Vincent Boletta har 30 års erfaring med utforsking av yoga, helse, fitness og kroppsterapi hvor han har kombinert sin erfaring og kunnskap om bevegelse til å utvikle et terapeutisk system for yoga som henvender seg til utøvere og lærere, men som også er tilgjengelig for alle, uansett hvilken bakgrunn og retning du følger.

 

For påmelding følger du denne linken