Yoga & kulturreise til Jordan

lørdag, 02. nov 2019 00:00– lørdag, 09. nov 2019 23:59

Sted: Dødehavet, Petra og Wadi Rum

Drømmer du om å bli mer avslappet og takle en krevende hverdag bedre? Ønsker du mer vitalitet og en mer positiv innstilling? Bli med oss til Jordan og få påfyll gjennom yoga, avslapning, sol, bad, sosialt samvær og kulturelle utflukter.

Jordan, et lite land med likevel et stort mangfold som byr på gjestfri befolking, kultur og et fantastisk naturlandskap. Tenk å flyte vektløs i det supersalte Dødehavet. Nyte soloppgangen i den mektige, uvirkelig vakre, ørkenen Wadi Rum fra kamelryggen.

Den største kulturopplevelsen er det nok Petra som byr på. Den rød-rosa sandsteinsbyen er rett og slett et mesterverk. Synet av Petra, som regnes som et av verdens sju nye underverk, kommer du aldri til å glemme.

Yin Yang Yoga består av yoga basert på kinesisk medisin i kombinasjon med nyere forskning innen nervesystemet og bindevevets funksjoner. Yogaformen gir dyp ro i kombinasjon med myke organiske bevegelser som vekker livets puls  - spanda, den naturlige kraften og flyten i kroppen.

Yin Yoga og meditativ praksis er den mest voksende yogaformen. Vi trenger alle å lære å håndtere stress og tidspress.

Ina Kristine Løvdal skal være med på turen som yogalærer. Hun har sin bakgrunn innen holistisk medisin, massasjeterapier, medisinsk qigong og yoga. I tillegg til å være yogalærer er Ina utdannet akupunktør, aromaterapeut og homeopat. Hun har fordypet seg i Yin & Yang Yoga og driver i dag Yin Yang Yoga Akademiet som utdanner yogalærere.

 

Fullt program finner du her:

  

Påmelding her