YIN YOGA & QIGONG RETREAT

onsdag, 26. jun 2019 18:00– søndag, 30. jun 2019 10:00

Sted: fjellet, Sota Sæter DNT i Breheimen

Tid og sted
26. jun., 12:00 – 30. jun., 18:00
Sota Sæter i Breheimen, Jotunheimen

Om kurset/eventet:
I år igjen blir det fine dager i fjellet med qigong og yoga på nydelige Sota Sæter i Breheimen, rett ved Lom og Jotunheimen. Vi starter dagen ute med en time qigong og yoga før frokost. I år igjen er Grete Roald med som turleder. Hun tar oss med ut i fjellet. Vi finner fine plasser i fjellet hvor vi stopper og fyller på med myk og rolig yoga qigong som vekker kropp og sinn.
På ettermiddagen har vi igjen en økt med god yin yoga for å åpne kroppen etter en fin dag i fjellet. Det blir båre teori og praksis om yin yoga, meditasjon og medisinsk qigong.


Påmelding: klikk her


Qigong er en medisinsk treningsform som passer for alle. Denne unike metoden forener bevegelse, pust og fokusert tanke for å forebygge og behandle helserelaterte problemer, gir mer energi og glede i hverdagen og reduserer stress. Yin Yoga er som qigong en del av den tradisjonelle kinesiske medisin. Yin Yoga er en meditativ og rolig yogaform som gjennom stillinger som holdes over tid gjør kroppens ledd og muskler mykere. Kurset finner sted på Sota Sæter i Breheimen. Instruktør, Ina Løvdal, har lang erfaring med yoga og qigong og ikke minst er hun glad i fjellet.
Du får en grundig opplæring slik at du etter kurset kan fortsette treningen hjemme. Du vil også få utdelt et kompendie med det du har lært.

Program:

Dag 1: Ankomst Bismo - Sota Sæter
Fremmøte på Sota Sæter kl 18.00.
For de som trenger transport inn til Sota Sæter vil det bli satt opp ekstrabuss fra Bismo kl 16.10 med ankomst Sota Sæter ca kl. 17.10. Denne transporten må bestilles ved påmelding.

Etter middag blir det samling og meditativ yoga og qigong.

Dag 2 - 4 Kursdager
Dagen begynner med en times myk og energigivende qigong/yoga trening. Etter frokost legger DNT-turlederen opp til tur i området rundt hytta. Vi praktiserer yoga og qigong så mye som mulig ute, også underveis på fellesturene i fjellet. På ettermiddagen har vi to timer hvor vi tar for oss filosofinen bak qigong og yin yoga, tradisjonell kinesisk medisin, samt trening. Etter middag har vi dagens siste samling hvor vi oppsummerer dagen og avslutter med rolig meditasjon.

Hjemreise fra Sota Sæter
Kurset avsluttes etter frokost. Avreise med ekstrabuss, fra Sota Sæter ca kl 12.50 til Bismo, ankomst ca kl 13.50. Ekstrabussen må bestilles ved påmelding.

Vi tar forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon:

Pris:
Det er ingen fellesreise fra/til Oslo. Se nettbuss for rutetider og bestilling.
Kr 7.520,- fra/til Sota Sæter
Kr 8.030,- fra/til Bismo
Ikke-medlemstillegg kr. 750,-. Bli medlem i DNT.

Max antall deltagere på denne turen: 15

Turpakken inkluderer: Overnatting m/sengetøy, qigonginstruktør, DNT-turleder, alle måltider (frokost, niste/termos, tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag frokost, niste/termos.
Overnatting vil være fortrinnsvis på 2,3-4 sengsrom. Mulighet for enkeltrom (begrenset antall), må forhåndsbestilles direkte til hytta, tillegg kr 350,- pr døgn (betales direkte på hytta).

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Annet:
Deltakerne må ha med egen yogamatte/liggeunderlag!

Mer informasjon om qigong og yin yoga, se intruktørens hjemmeside www.inalovdal.com

Gradering av turen: Grønn/blå
Sommerfjellet er vakkert, men selv den enkleste fotturen kan bli krevende med utfordrende vær. Med riktig og godt utstyr er det oftest disse turene man husker best og som gir godt samhold og gode historier. Pakk sekken riktig og smart.

Kart og ruteinformasjon:
TOPO 3000 Breheimen nasjonalpark 1:50.000.

Les mer om hytta her:

Sota Sæter

Pakkeliste sommer:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer
Kart kan kjøpes i vårt Tursenter eller på Nettbutikken.

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på en tur les: viktig informasjon fellesturer sommer

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i "Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge".

Ofte stilte spørsmål - se vår faq om fellesturer.

All info finner du her