Pust, prana & pranayama

lørdag, 06. jul 2019 13:00– 16:00

sted: eidsvoll, Norge

Pustens kraft

Yogier sier at `pustens kvalitet reflekterer livskvaliteten din`. En rask pust tilser at man opplever stress, uro, et ufokusert sinn og en syk kropp. Sakte og rolig pust tilsier at kroppen er frisk, balansert og et rolig og fokusert sinn.
Lær om vitenskapen bak pusten, og dens forbindelse til vår fysiske, mentale og energetiske opplevelser. Lær praktiske teknikker for å roe sinnet, ha en balansert kropp og gi energi til hele systemet.

 

Prana og Pranayama -å vekke pranamaya kosha

I yoga refererer kosha til subtile dimensjoner av vår væren som kan brukes til personlig utvikling. Pranamaya kosha er det energetiske feltet i kroppen og kan vekke den vitale livskraften i oss. Lær om de forskjellige energiene (pranaene) i kroppen, hvordan de virker og hvordan vi kan forsterke dem for bedret helse og velvære.

 

Energi i bevegelse -å transformere følelser

Lær hvordan du kan takle og dirigere sinnet og følelsene, redusere stress og få balanse i livet ditt gjennom yogiske praksiser som går til røttene av våre følelser og emosjoner.

 

Lærer:

Swami Karma Karuna 


Hun er en engasjert og intuitiv yoga - og meditasjonslærer, inspirasjonstaler, forfatter og IAYT sertifisert Yoga Terapeut med mer enn 25 års erfaring. Hun er trent i Bihar Yoga (Satyananda Yoga) sitt tradisjonelle system og besøker India hvert år for å være med sine åndelige veiledere.
Swami Karma Karuna er en av grunnleggerene av Anahata Yoga Retreat, New Zealand anahata-retreat. Hun reiser også rundt for å lede workshops, yogalærer utdannelser, internasjonale yoga konferanser, leder retretter og har en til en yoga- og livsstilssesjoner.

Tid: Lørdag 6. juli kl 13.00 - 16.00

Pris: kr 590,- (pakkepris for hele helgen med kurs i Nord-Odal og Drammen 1490,-)