Yoga og det hellige feminine, Trautskogen

fredag, 05. jul 2019 18:00– 21:00

Sted: Trautskogen, Hedmark


Utforsk arketypen til Gudinnen i hennes forskjellige former

Durga som har en transformerende kraft, Laxmi som alltid har en overflod å by på, Saraswati som den vise og andre former som kan sette deg i forbindelse med dine egne kvaliteter. Bli med på en støttende sirkel av kvinner for å få kontakt med Gudinnen i deg selv. Vi bruker yoga, pust, meditasjon, mantra og yantra for å komme i kontakt med, utvide og frigjøre Shakti (den indre kraften).

Havan
Som en del av kvelden vil vi ha en ildseremoni.

Kurstedet:


Yogarommet er fullt utstyrt med tykke futonmatter i ull, tynne økologiske stickymatter, puter, bolstere, krakker og pledd. Ellers er standarden enkel, som på en hytte. Det er ikke innlagt vann i huset (les: utedo).

 

Lærer:

Swami Karma Karuna


Hun er en engasjert og intuitiv yoga - og meditasjonslærer, inspirasjonstaler, forfatter og IAYT sertifisert Yoga Terapeut med mer enn 25 års erfaring. Hun er trent i Bihar Yoga (Satyananda Yoga) sitt tradisjonelle system og besøker India hvert år for å være med sine åndelige veiledere.
Swami Karma Karuna er en av grunnleggerene av Anahata Yoga Retreat, New Zealand https://www.anahata-retreat.org.nz/. Hun reiser også rundt for å lede workshops, yogalærer utdannelser, internasjonale yoga konferanser, leder retretter og har en til en yoga- og livsstilssesjoner

Dato: Fredag 5. juli kl 18.00 - 21.00

Pris: kr 590,- (pakkepris for hele helgen med kurs i Eidsvoll og Drammen 1490,-)

Påmelding og betingelser finner du her