Yogaferie & Qigong i Hellas

søndag, 07. jul 2019 00:00– onsdag, 17. jul 2019 23:59

Sted: Paros, Hellas 

Bli med Anja og Spiros på en helsebringende Yoga & Qigong reise kombinert med vakre, hvite strender, sanselig natur og krystallklart hav.

 

 

Kursstedet ligger skjønt og fredfullt til, rett ved havet, omringet av sanselig natur. Det serveres Ayurvedisk, nydelig mat fra den økologiske kjøkkenhagen som er en fryd, for både øye og fordøyelse.

 

Er du nybegynner i yoga og Qigong er dette en flott mulighet til å lære øvelser som åpner for nærvær, fordyper kontakt med kroppen, frigjør spenninger og bygger opp helsen fra bunnen av.

 

Er du litt mer erfaren er dette en nydelig måte å fordype og videreutvikle din praksis på i ett inspirerende fellesskap.

 

Praktisk:

- Yoga & Qi Gong daglig, 10 overnattinger i dobbeltrom, 2 måltider per dag: 15 400 kr.

- Fly & båt Flybiletter bestilles individuelt av deltager. Vi anbefaler flyreise.

- Check in på kursstedet: søndag 7. juli. Check ut: onsdag 17 juli 2019 kl.12.00

- Påmelding Påmelding så lenge vi har ledige plasser. Skriv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kontakt Anja Vibelund på tel 45617887 eller skriv til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for mer info