Just Breathe Release YogaTrinn 2

onsdag, 13. mar 2019 18:00– 19:00
kalfarveien 37, 5022

Dette kurset er for deg som allerede har deltatt på JB Release kursene eller allerede har kjennskap med jb metoden.

Du har integrert forståelsen mellom tanker, pust og følelser. Du ønsker å jobbe videre med yoga praksisen din❤️ Vi jobber videre med både pust, spenninger, følelsesmestring og kroppens historie.

Over 6 uker jobber vi oss igjennom lag for lag, med spenninger og stress som har festet seg i kroppen. For hver pust, hver stilling, hver time blir du ennå litt bedre kjent med deg selv, og kroppens sine behov og historie. Du blir bedre kjent med hvem du er, når du møter motstand og medgang.

Timene inneholder et fokus på tilstedeværelse, pust, tanker og følelser. Eteriske oljer, pusteteknikker, release berøring. rolig yoga, fri bevegelse, Stillinger blir holdt over lengre tid. kroppen får da god tid til å tilpasse seg, og gi slipp både fysisk og mentalt.

Kom som du er ❤️ perfekt som du er ❤️ Det spiller ingen roller om du er myk eller stiv. Lær å spill på lag med kroppen, så spiller kroppen på lag med deg.❤️

Pris 1700,-

6 onsdager fordelt over 6 uker.

Tider 18:00-19:30

Datoer 13/3 20/3 27/3 3/4 10/4 17/4

 

Ta med egen yogamatte, annet utstyr får du låne

Påmelding sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Betaling ved påmelding via vips: 47175307

(Bindende påmelding)

 

Instruktør: Vivian Halland.

Vivian er utdannet just Breathe yoga instruktør og puste veileder gjennom just breathe movement.

Vivian har et sterkt personlig forhold til yoga etter å ha brukt det som støtte og hjelp gjennom flere år med sykdom. Nå brenner hun for å kunne hjelpe andre gjennom yoga, slik det har hjulpet henne. Vivian er kjent for en deilig atmosfære på sine timer, en unik formidlingsevne og sin behagelige stemme ❤️

 

Link event facebook: https://www.facebook.com/events/421475518595709