Drop inn Just Breathe Release Yoga

onsdag, 27. feb 2019 18:00– 19:30
Birkebeinergaten, Bergen, Norway

Drop inn time. Den kan også benyttes som en prøvetime for deg som ønsker å prøve ut meg og mine timer før du bestemmer deg for å være med på yogakurs ♥ ( ved evt påmelding av kurs vil 150,- trekkes fra i kurset )

Timene inneholder et fokus på tilstedeværelse, pust, tanker og følelser. Eteriske oljer, pusteteknikker, rolig meditative yoga, med få stillinger som en holder over lengre tid. kroppen får da god tid til å tilpasse seg, og gi slipp både fysisk og mentalt ♥

Timen passer enten om du er ny til yoga eller erfaren.
Dette er for deg som ønsker å roe ned og gi slipp på stresset som har satt seg i kroppen. Du som vil ha en pause i en ellers så hektisk hverdag. Du som trenger å få pusten tilbake. Du som koker over av tankekjør. Du som vil nyte og ha velvære. Du som vil ha mer bevegelighet og energi. Du som trenger mer ro. Du som ønsker bedre søvn. Mindre smerter.

Det vil alltid være flere alternativer til en øvelse om du har fysiske utfordringer.

Timen krever påmelding i forkant grunnet begrenset antall plasser.

Påmelding sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
BINENDE PÅMELDING

 

Event på facebook: klikk her

Ta med egen yogamatte, annet utstyr får du låne

Dato 27/2-19

KL 18:00 -19:30

kommende kurs:
info kommer snart :-)

Vivian er utdannet just Breathe yoga instruktør og puste veileder gjennom just breathe movement.
Vivian har et sterkt personlig forhold til yoga etter å ha brukt det som støtte og hjelp gjennom flere år med sykdom. Nå brenner hun for å kunne hjelpe andre gjennom yoga, slik det har hjulpet henne. Vivian er kjent for en deilig atmosfære på sine timer, en unik formidlingsevne og sin behagelige stemme ❤️