Yoga 3

tirsdag, 15. jan 2019 17:30– 19:30
Askestadveien 1, Røyken, Buskerud, Norway

Yoga 3
Yoga 3 er for videregående med lang yogaerfaring og god fysisk form. Klassen varer i 2 timer og utfordringene er større på flere plan.

Yoga handler ikke bare om å være myk og sterk fysisk. Når du har kommet til dette nivået, forventes det at du er innstilt på å utfordre dine grenser også når det gjelder konsentrasjon, ro og tilstedeværelse. Yoga er så mye mer enn en treningsform. Etter hvert begynner du å se at yoga er en måte å leve på og at det vi gjør på yogamatta er en øvelse på å takle de utfordringer vi møter i hverdagene våre, utenfor matta.

Timene inneholder dynamiske serier hvor du får utfordret både pust, koordinasjon, balanse, smidighet, styrke og utholdenhet. I perioder praktiserer vi det klassiske yogaprogrammet med kraftfulle stillinger som hodestående, skulderstående og plogen. Vi fokuserer på kroppens chakraer og øver på denne måten opp konsentrasjon og årvåkenhet. Pusteøvelsene blir flere og mer avanserte og vi avslutter ofte timene med mantrasang, dybdeavspenning eller meditasjon.

Timeplan og reservasjon: https://yogahuset.no/timeplan

Klokkeslett: 17:40 - 19:40

Pris: kr 4250,-

Yogahuset
Adresse: Askestadveien 1 
N - 3440 Røyken
Telefon: 99 16 94 02

Mer info og påmelding: klikk her