Medisinsk yoga for immunsystemet

lørdag, 12. jan 2019 12:00– 13:30
Håndverkergården, Nedre Storgate 13, Drammen, Norge

MEDISINSK YOGA ER EN ROLIG YOGAFORM SOM ALLE KAN GJØRE. MYKE FYSISKE ØVELSER KOMBINERES MED PUST OG ENKEL MEDITASJON. YOGAFORMEN ER OPPRINNELIG UTVIKLET FOR MEDISINSK BRUK, OG HAR SINE RØTTER I KUNDALINIYOGA SMELTET SAMMEN MED ELEMENTER FRA TRADISJONELL KINESISK MEDISIN. 

Denne lørdagen kan du lære et mediyogaprogram spesielt for immunsystemet.

Yogaens evne til å påvirke det fysiske nerve- og kjertel systemet og dermed vårt immunsystem, er sentralt. Vi skal gjøre rolige fysiske øvelser i en meditativ form for fysisk og mental styrke. Det vil være fokus på guidet pust der kjerneordene SatNam legges på hver inn- og utpust og rotlås i hver øvelse. I meditasjon minsker kroppens negative reaksjoner på stress og bidrar således til økt glede, viljestyrke og evne til å ordne tilværelsen på en god måte. 

Pris: 350,-

Lærer: Lene Saastad, terapeut og lærer i MediYoga, utdannet fra MediyogaInstituttet

Denne lørdagen kan du lære et mediyogaprogram spesielt for immunsystemet. Yogaens evne til å påvirke det fysiske nerve- og kjertel systemet og dermed vårt immunsystem står sentralt. Medisinsk yoga er en rolig yogaform for alle. Myke fysiske øvelser kombineres med enkel meditasjon

 

Påmelding: klikk her

Betingelser: klikk her