Vinter-RETREAT 2019

fredag, 15. feb 2019 20:00– onsdag, 20. feb 2019 11:00
pin Bergsjø Høyfjellsområde , Hallingdal Bergsjø - Ål i Hallingdal, Buskerud, Norway

Vi inviterer deg til RETREAT (tilbaketrekning) i vakkert vinterkledd fjellandskap og samtidig vekke deg til liv i ditt indre . 
Sted: Rødungstølen i Hallingdal
Dato: 15.-20. februar 2019.

Denne retreaten er en vakker mulighet til påfyll for kropp, sinn og sjel. Vi vil sørge for deilig yoga, god og næringsrik mat, en avslappet atmosfære, meditasjoner, chanting og inkluderende felleskap. Og, ikke glem skiløypene rett utenfor døra i herlig åpent fjellandskap!

Vinteren er rommet mellom slutten og begynnelsen. Under snø og frost er det frø og små spirer som starter forbredelsen for den kommende våren. Energiene i naturen påvirker også oss. Vinteren er en nydelig tid for tilbaketrekning, hvile og påfyll av det som nærer deg. Og samtidig vekke deg til liv i ditt indre . Hva ønsker du skal spire når våren kommer? Dette er et ikke-religiøst arrangement som er grunnet i yogisk filosofi. Gjennom yoga, meditasjon og mindfulness utforsker vi kraftfulle verktøy som hjelper oss å finne ro, balanse og kjernen i oss selv.

Organisering

Retreaten har vi lagt til Vats Fjellkyrkje (1040 moh), som er en fjellhytte med overnattingsplass, varme lokaler og moderne fasiliteter. Beliggenheten er spektakulær med panoramautsikt mot vakre Hallingskarvet. Rødungstølen er en del av det ville og mektige Bergsjøområdet, der du finner et nett av oppkjørte skiløyper i lett kuppert terreng, eller du kan gå på beina langs fjellveiene.

Dagene vil være organisert med to undervisningsøkter, morgen og ettermiddag, og en avsluttende kveldsmeditasjon. Det vil bli holdt timer i yinyoga, kundaliniyoga og mindfulness.

Midt på dagen blir det satt av god tid til å tilbringe ute i naturen. Overnatting skjer i hovedsak i 4-sengssrom eller på hems. For deg som har behov for enerom har vi en avtale med Rødungstølen hotell som ligger rett ved.

Det vil bli servert smakfull og sunn, vegetarisk frokost og middag. Hver enkelt ordner egen lunsj/niste.

Ankomst 15.2 kl 18.30 – 20. Avreise 20.2 kl 9.30-11.00

Rødungstølen ligger i Ål kommune, midt mellom Oslo og Bergen, lett tilgjengelig med bil eller tog (Ål stasjon).

Pris

Dette er første gang vi arrangerer vinter-retreat og vi ønsker derfor å tilby hyggelige introduksjonspriser

Pris fra kr 4600 (Early bird t.o.m 15.01)
Etter dette pris fra kr 5000

Påmelding 

Du møter

Tone Haga Buhler 44 år (Kundalini Yoga lærer)
Stine Jeanette Gåsland 42 år (Kundalini Yoga lærer, Yin Yoga- og Mindfulness instruktør).

De har de siste årene arrangert tre flotte sommer-retreater i dette vakre området, og ønsker nå med gode hjelpere å invitere til en vinter-retreat. Tone bærer et stort og varmt smil med glimt i øyet. Hun holder trygt i trådene med sin klarhet og erfaring. Tone sprer glede med sin herlige yoga, gode mat og lune humor. Stine er sprudlende og rolig på samme tid. Hun pusler rundt oss slik at alle skal ha det bra, og tar gjerne den gode samtalen over te koppen. Stine er inspirerende i sin undervisning, og deler villig av sin kunnskap.

Kontakt

Har du spørsmål eller ønsker utfyllende informasjon ta gjerne kontakt med oss.

Tone: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / https://www.facebook.com/levvelyoga/

Stine: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / tlf 400 70 715 /https://www.facebook.com/RomtilSjelen/