Yoga for nybegynnere og deg som vil lære teknikk i Sougia, Hellas

lørdag, 11. mai 2019 19:00– lørdag, 18. mai 2019 22:00

Denne uken skal vi tilbringe i Sougia, en idyllisk liten landsby sørvest på Kreta. Ved soloppgang og på ettermiddagen skal vi sammen praktisere yoga under åpen himmel. På dagtid kan du slappe av og nyte livet på stranden eller ta beina fatt og gå på fine fotturer i nærområdet.
Vi overnatter på små familiedrevne hoteller, og deler gode måltider på små lokale tavernaer. Kosten består av greske spesialiteter, slik som gresk salat, tzatziki og forøvrig et stort utvalg vegetarretter.

Om yogakurs på Kreta

Turen passer for deg som er nysgjerrig på yoga og har lyst til å lære mer og utfordre deg selv, samt for deg som trenger oppfrisking av gammel kunnskap eller ønsker å ha fokus på teknikk.

På dette yogakurset vil vi praktisere vinyasa yoga. I vinyasa beveger du deg fra den ene stillingen til den neste i takt med pusten. Vinyasa yoga blir ofte kalt «flow yoga». Solhilsen som brukes i de fleste yogatradisjoner, er et eksempel på en vinyasa.

Du vil få en sunn balanse mellom styrke, fleksibilitet, utholdenhet og avspenning. Du vil lære alt fra lette til mer fysisk krevende øvelser. Vi bruker god tid på å demonstrere og forklare de forskjellige yogateknikkene.

Det vil bli gitt alternativer og modifikasjoner, og timene tilpasses gruppen som helhet.

Yogainstruktør Marte Wiik

Marte fra Andenes har yogalærerutdanning gjennom Atman Yoga School og er Registrerd Yoga Teacher (RYT200) hos Yoga Alliance. Hun har egen Shala på Andøya og laget egen meditasjonsapp.

I tillegg har hun erfaring som instruktør på Corebar og Les Mills Bodybalance.

Ny på yoga?

Har du liten eller ingen erfaring med yoga, kan du ta kontakt med oss for å få informasjon om hvordan du kan forberede deg til denne yogareisen. Å lære de mest vanlige yogaposisjonene og en enkel flow (solhilsen) før du kommer på yogakurset på Kreta, vil gi deg et vesentlig større utbytte enn om du kommer helt uforberedt.

Pris og betingelser

Prisen på denne yogauken er 11.990 kroner.

Hva inngår i prisen

 • Overnatting i delt rom
 • Halvpensjon alle dager (frokost, middag inkl. lokal vin)
 • Lett måltid lørdag ettermiddag før avreise til Chania flyplass
 • To daglige yogaøkter
 • Fotturprogram (se mer under «Detaljert program»)
 • Transport fra flyplass til fastsatt tid (kl 19:10) til Sougia, samt retur til flyplass siste dag

Hva inngår ikke i prisen

 • Flyreise tur/retur Chania, Kreta – se eget avsnitt vedrørende flybilletter
 • Kan bestilles mot tillegg kr 2.000. Begrenset antall rom
 • Lunsj
 • Transport utenom fastsatt program. Eksempel kan være transport fra Chania flyplass til Sougia, evt. fra Sougia tilbake til flyplassen, dersom du ikke kan følge oppsatt transport for gruppen
 • Reiseforsikring

Flybilletter

Flyreise mellom Norge og Chania/Kreta er ikke inkludert i prisen.

Rundtomkring kan være behjelpelig å med informasjon om gunstige flyruter/priser med avreise Oslo eller en flyplass i nærheten av der du bor.

Vi arrangerer felles transport fra flyplassen i Chania til Sougia etter Norwegian sin ankomst fra Oslo lørdag kl 19:10.

Mer informasjon og bestilling av tur

For mer informasjon og bestilling av tur, klikk på denne lenken https://www.rundtomkring.no/turer/nyhet-yoga-grunnleggende/

Har du spørsmål, kan du også ring Ninette på telefon 918 19937, dag og kveld.