Mindful Yin Yoga – Fordypningskurs Yin Yoga

onsdag, 06. feb 2019 16:30– torsdag, 14. feb 2019 18:30
Akersgata 28, Oslo, Oslo, Norway

Mindful Yin Yoga – kraften i hvilen

Kurs over 4 kvelder med Siw Aduvill som passer for alle.

De senere årene har rolige yogaformer som yin yoga ”eksplodert” i popularitet, både i yogastudioer og på yogafestivaler. Flere og flere mennesker oppdager kraften som ligger i å regulere nervesystemet og kunne ta godt vare på seg selv.

Yin yoga er en rolig yogaform med fokus på yin-vev som bindevev, ligamenter samt indre organer og meridianer. Fokuset ligger på å slappe av i muskulatur og gi slipp på spenninger som kan gi blokkeringer i flyt av energi og sirkulasjon. Stillingene holdes gjerne i flere minutter hvor vi jobber med områder som tøyes passivt, mens vi fokuserer på pust og bevisst tilstedeværelse.

Disse fire kursdagene gir oss mulighet til å gå i dybden, både i vår egen kropp og psyke og i teori rundt denne yogaformen. Vi vil utforske elementer som tennisballmassasje og assistert yin i tillegg til en mer tradisjonell praksis.

Siw Aduvill er en av lærerne på lærerutdannelsen i Yin Yoga og Yogalærer ved Axelsons Body Work School i Oslo. Hun fokuserer mest på opplevelsen av å være i kroppen, den ekspansjonen som kan skjer når vi tør å gjøre ”ingenting” og på å ha omsorg med oss selv i prosesser. Siw har en undervisningsstil som gir plass til folks egne opplevelser og hun formidler sin kunnskap med innsikt og glimt i øyet.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et dyptgående kurs i Yin Yoga!

Les mer og påmelding: klikk her

Pris: Kr 1900,-

Studieansvarlig:

Trine Spanien
Tel: 23 10 36 20
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

4 kvelder kl. 1630 - 1830 
6. februar, 13. februar, 20. februar, 27. februar 2019

Velkommen til en fordypning i Yin yoga med Siw Aduvill.
Kurset passer for alle - for deg som er yogalærer, yin yogalærer og for deg som vil fordype deg i yin yoga.

Hjertelig velkommen til et dyptgående kurs i Yin Yoga!

Les mer og påmelding: klikk her