TO UKERS YOGAFERIE VED HAVET I SENEGAL

lørdag, 05. jan 2019 19:00– søndag, 20. jan 2019 22:00

Sted/Arrangør: Gjestehuset TinTing, Casamance, Senegal
Datoer: Avreise lørdag morgen 5. januar 2019. Tilbake i Oslo mandag formidag 20. januar.
Instruktør: Lisa Elstad.

Igjen åpner vi dørene for yogaretreat med Lisa Elstad i Casamance i Sør-Senegal. Her på den afrikanske landsbygda finner du gledene i det enkle livet. Du blir myk i kropp og sinn og kommer hjem fylt av store opplevelser etter møte med mennesker, natur og kultur.

Tilpasser øvelsene

Yogaretreat på TinTing er ingen treningsleir. Her er det ikke om å gjøre å være den beste akrobaten. Hver deltaker får tilpasset øvelsene etter sitt behov, og derfor vil du ha utbytte av kurset enten du har praktisert yoga lenge, eller dette er ditt første møte med yogamatten. Instruktør Lisa Elstad har lang erfaring med yoga og arbeid med mennesker. Hennes ledetråd er at du skal ha det godt, styrke kroppen, finne ro i sinnet og lære å bevege deg slik at du unngår skader.
 

Så hvordan vil det være å våkne

av fuglene i bushen en januarmorgen istedet for en skarp vekkeklokke, dårlige nyheter og isnende, sur vinter? Å rusle ned til en helsebringende yogatime på stranda og et bad før frokost. Å smake lokal, økologisk mat, spennende og sunne juicer fra afrikanske frukter. Å oppdage et Afrika som er helt annerledes enn du trodde? Bli med oss, da vel!

 

Du får tre solide, økologiske måltider hver dag. Vi er opptatt av mat, og legger vekt på at du skal spise godt. I tillegg har vi et vell av utflukter du kan velge mellom, to av dem er inkludert i prisen! Les mer om hva du kan oppleve på tinting.no under Opplevelser.

 

Fakta om yogareisen:

Datoer: Avreise fra Norge lørdag morgen 5. januar 2019. Tilbake i Oslo mandag formidag 20. januar.

Sted: Gjestehuset TinTing, Casamance, Senegal

Kursleder: Lisa Elstad

Prisen: 21.000 kroner omfatter fly t/r, opphold med full pensjon, to yogaklasser daglig, transport t/r flyplassen, to utflukter. Tar du med en venn får du 2000 kr i rabatt.

Påmelding: Innen 15. oktober her: http://tinting.no/yoga/ eller send epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Prisen omfatter:

*Fly t/r Gardermoen-Banjul. Vi møter deg på flyplassen

*Overnatting i Gambia, frokost, transport til TinTing neste morgen og retur ved avreise.

*Full pensjon på TinTing i stort, hyggelig rom. Reisen er basert på at to deler rom

*Tre måltider daglig av lokale råvarer, økologisk dyrket. Vegetarianere er velkommen.

*Morgenyoga og ettermiddagsyoga hver dag, en dag fri.

*To utflukter inkludert.

*Privattime siste dag, med anbefalt program hvis du vil fortsette med yoga hjemme.

 

Frodig, uberørt og vakkert

Casamance er en frodig region sør i Senegal, og gjestehuset ligger nær en av verdens aller beste og nesten uberørte strender – her kan du gå, løpe, sykle og bade nesten alene, eller besøke det hyggelige vertshuset Tilibo. I hengekøya på TinTing kan du kose deg med en feriebok fra vårt lille bibliotek, eller du kan bli med på en utflukt.

 

På den andre siden av rismarken ligger landsbyen Niafrang, med 250 innbyggere. De møter deg med smil og vennlighet. TinTing samarbeider med landsbyen for å skape arbeidsplasser, og hvis du vil kan du lese mer om det på tinting.no.