YOGAREISE TIL SENEGAL

torsdag, 21. feb 2019 00:00– 00:00
Senegal

Gjestehusene Sesi Boubak & Sempe Thièkèt
Sted: Casamance, Senegal
Dato: 21.feb 2019 - 1.mars 2019
oga er en mange tusen års praksis fra Østen som har fått en viktig plass ogsa i vestlig kultur. På vår yogareise ønsker vi et fokus på yogaens terapeutiske side, som de senere år er blitt dokumentert gjennom vitenskapelige studier og forskning. Du kan lese mer om medisinsk og terapeutisk yoga og virkningen pa pust, kropp og sjelher.

Mange har et behov for a lindre stresset som bygger seg opp i hverdagen. Vi ønsker oss et liv uten muskelspenninger, bedre pust og bedre søvn. Vi ønsker en større tilstedeværelse i livene våre. Vår yogareise kan være et skritt på den veien.

Vår yogalærer, Irina, har lang erfaring innen Ashtanga Yoga og medisinsk yoga. Hun er grunnlegger og leder av Ringerike Yoga og Pilates. Hun er særlig opptatt av den helende siden av yogaen og vil kombinere elementer fra MediYoga, Yin Yoga og dynamisk Yoga.

OPPLEV GLEDE GJENNOM YOGA

Pris Kr 9900,-
7 overnattinger med full pensjon, yoga morgen og ettermiddag.,samt taxi fra og til flyplassen. Flyreise kommer i tillegg.

Vi holder til i det frodige sørlige Senegal, ute ved kysten.
Du flyr til Banjul og blir møtt av oss pa flyplassen. Bare gi oss info om flyrute og landing.
Du bestiller selv flyreisen. Faktisk kan det lønne seg gjennom et reisebyrå. Mange flyselskap reiser til Banjul, du må da mellomlande i Europa. Bare Ving reiser direkte Oslo-Banjul, men med et stopp for å tanke.
Du er velkommen til å utvide oppholdet hos oss ved å ankomme før yogauken.
Kontaktinfo for påmelding/spørsmål finner du her på nettsiden.
Der kan du også lese mer om oss, se bilder og ikke minst lese den praktiske informasjonen.

Klikk her for vår facebookside.


VI HÅPER PÅ Å KUNNE ØNSKE DEG VELKOMMEN TIL OSS

alt

alt