mandag, 05 mars 2012 10:08

Art of living

Rate this item
(0 votes)

Om Art of Living Foundation

Art of Living Foundation er en non-profit utdannings- og humanitær NGO (Non-Governmental Organisation) engasjert i stresshåndtering og service initiativ. Organisasjonen ble grunnlagt i 1981 av Sri Sri Ravi Shankar og opererer globalt i 151 land.

Organisasjonens programmer styres av Sri Sri Ravi Shankars filosofi om fred: "Med mindre vi har et stressfritt sinn og et voldsfritt samfunn, kan vi ikke oppnå fred i verden." For å hjelpe enkeltpersoner til å kvitte seg med stress og oppleve indre rotilbyr Art of Living Foundation stresselimineringskurs som omfatter pusteteknikker, meditasjon og yoga. Disse programmene har hjulpet millioner av mennesker verden over med å overvinne stress, depresjoner og voldelige tendenser.

Art of Living Foundation har bidratt til fred på tvers av samfunn gjennom ulike humanitære prosjekter, inkludert konfliktløsing, katastrofehjelp, bærekraftig bygdeutvikling, styrking av kvinner, fangerehabilitering, utdanning for alle, og miljømessig bærekraft.

Art of Living Foundation har noen søsterorganisasjoner som også er dedikert til visjonen om en stressfri og voldsfri verden. International Association for Human Values (IAHV), Ved Vignan Maha Vidya Peeth (VVMVP), Sri Sri Ravi Shankar Vidya Mandir (SSRVM) og Vyakti Vikas Kendra India (VVKI), blant andre, formulerer og iverksetter Art of Living Foundations humanitære prosjekter globalt.

Art of Living Foundation er en mangesidig organisasjon med en av de største frivillige baser i verden. Det internasjonale hovedkontoret ligger i Bangalore, India. Globalt opererer organisasjonen som Art of Living Foundation grunnlagt t i 1989 i USA og Tyskland. Siden da har lokale sentre etablert seg over hele verden. Art of Living Foundation-Norge ble grunnlagt i 1999. Art of Living Foundations programmer gir direkte hjelp til å finansiere humanitære prosjekter. Inntektene fra salget av Art of Livings publikasjoner og Ayurvedaprodukter går også til sosiale tiltak.

Additional Info

  • Logo: Logo
  • Sted: Postboks 6647 Rodeløkka, 0502 Oslo
  • Yogaretning: Yoga, pust, meditasjon og mer
  • Nettside: www.artofliving.no
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Telefon: 458 05 035
`
Read 7334 times Last modified on onsdag, 18 mai 2016 11:20

Author