onsdag, 22 april 2015 19:24

Yoga i Nordmarka

Elizabeth Lyseng har i flere år tatt med grupper ut i skogen for å praktisere yoga. I 2008 startet yogalæreren Yoga i Nordmarka og hun ønsker å gi elevene sine muligheten til å oppleve naturens beroligende effekt sammen med yogapraksisen.

 Elizabeth Lyseng yoga i Nordmarka
Eva Maria Elizabeth Lyseng (46)
-Gründer og yogalærer.
-Driver Centrum yoga og
Yoga i Nordmarka

Yoga i Nordmarka
-4 dagers yogaretreat på kikutstua.
-Arrangeres i sommermånedene.

Tekst og foto: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Motvekt til yoga i byen
-Som danser og yogalærer er jeg mye inne i studio forteller Lyseng. Hun sier til Yogaportalen at dagene på Kikutstua i Nordmarka er helt unike i den forstand at man får tid til å integrere yogaen i stedet for å haste avgårde til neste gjøremål på listen. Her får man rom og tid i naturskjønne omgivelser til å fokusere på seg selv.

Mottakelige
-Elevene mine blir berørt av yogapraksisen på en annen måte i de naturlig omgivelsene. Yogaens spontane virkninger forsterkes gjerne av naturens iboende beroligende effekt.

4 kurs sommeren 2015
I sommer arrangeres det fire kurs hos Yoga i Nordmarka
-12 deltakere er optimalt forteller arrangøren om kurset som holdes på Kikutstua. Det blir gjort yoga både inne på stua og ute i naturen.