tirsdag, 14 februar 2012 20:30

Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole

Rate this item
(0 votes)

Velkommen til kurs i yoga og meditasjon i Bergen

Vi underviser i ekte yoga og meditasjon og tilbyr en rekke forskjellige grunnkurs, fortsetterkurs og spesialkurs. Vi har egne undervisningslokaler innrettet spesielt for yoga, avspenning og meditasjon på Kulturhuset USF, Georgernes Verft 12 på Nordnes i sentrum. Les mer om kurstilbudet på denne siden eller trykk på linkene i meny til venstre for mer utfyldende informasjon.

Gå direkte til oversikt over kurs som starter opp i mars >>

Grunnkurs - for alle

1. Yoga & meditasjon - grunnkurs med fysisk yoga, pusteteknikker, avspenning og introduksjon til meditasjon. Kursene går 1 time og 45 minutter en gang i uken over 6 ganger eller 2 timer og 15 minutter over 4 ganger. Det starter opp nye kurs i august, oktober, januar, mars og mai. Les mer om grunnkurset >>

2. Indre stillhet meditasjon. Grunnleggende meditasjon med foredrag og avspenning. Kurset går 1 time og 45 minutter hver gang over 6 ganger. Det starter opp nye kurs i august, oktober, januar og mars. Les mer om meditasjonen Indre stillhet >>

3. Energiens kilde meditasjon. Pustebasert meditasjon, avspenningsteknikker og noen førmeditasjonsøvelser. Kurset går 1 time hver gang over 12 ganger. Det starter opp nye kurs i august, januar og mars. Les mer om meditasjonen Energiens kilde >>

Spesialkurs

1. Yoga for gravide er et grunnkurs i yoga med undervisning i fysisk yoga, pusteteknikker og dybdeavspenning spesielt tilrettelagt for gravide. Kurs går 1 time og 45 minutter en gang i uken over 6 uker, eller 2 timer og 15 min over 4 uker. Det starter opp nye kurs i juni, august, oktober, januar og mars. Les mer om Yoga for gravide >>

2. Tarmskylling med fysiologisk saltvann, mageskylling, neseskylling og påfølgede diett er et 1-dagers kurs fra kl. 8.30 til ca kl. 14. Påmelding minst en uke før kurset! Les mer om tarmskylling, tider, priser og betingelsene for deltakelse på kurset. - Det er kurs i tarmskylling i oktober, januar, mars og juli.

Fortsetterkurs - for tidligere elever

1. Yoga & meditasjon - fortsettere med fysisk yoga, pusteteknikker, avspenning og meditasjon. Kursene går 1 time og 45 minutter en gang i uken over 6 - 12 ganger eller 2 timer og 15 minutter over 4 ganger. Det starter opp nye kurs i august, oktober, januar, mars og mai. Forutsetter tidligere deltakelse på et grunnkurs i yoga & meditasjon - eller tilsvarende. Les mer om fortsetterkurset >>

2. Chakra - fordypelseskurs , 24 ganger, en gang i uken pluss et helgekurs i 2012. Kurset tilbys også som et retreatkurs på Ask kurssenter over 4 langhelger 2012-13. - Det neste Chakra - fordypelseskurs starter opp august 2012.

3. Klippekort: For dere som har gått på grunnkurs tidligere og ønsker å kunne gå mer flexibel på kurs fram til jul er det nå mulig å kjøpe et 6 x klippekort i vår nettbutikk for kr 1.300. Klippekortet er personlig og kan ikke kombineres med Drop-in. Klippekortet gir adgang til å kunne gå på grunnkurs eller fortsetterkurs når det måtte passe, men ikke meditasjonskurs eller chakra-kurs.

4. Meditasjonskurs - se ovenfor.

5. Retreat og Ashram på Ask kurssenter.

På de fleste av våre fortsetterkurs har vi nå lagt inn en rabatt tilsvarende ca 20% av prisen på et grunnkurs. I tillegg er det 15% rabatt for studenter, ungdom mm.

Når du går på kurs...

får du følgende tilleggsgoder - som kun gjelder kun så lenge ditt eget kurs er i gang.

...kan du ta igjen timer du mister

Ved skiftearbeid, sykdom, reiser og lignende er det ergelig å gå glipp av en gang på kurset. Vi tilbyr og oppfordrer deg til å ta det igjen ved å komme en ekstra gang som gjest på et av de andre kursene. Tilbudet om å ta igjen timer gjelder kun så lenge ditt eget kurs er i gang.

...får du gratis kursmateriell

Til alle nybegynnerkurs følger det gratis, skriftlig kursmateriell. Videre kan du kjøpe bøker, CD, yogamadrass og annet kursmateriell på skolen med 20% rabatt (under kurset).

...får du fortsetterkurs billigere

Alle våre fortsetterkurs har en innbygget rabatt på ca 20%. I tillegg er det 15% rabatt for ungdom tom 25 år. Eventuell ekstra rabatt etter avtale hvis man går på flere kurs samtidig.

...kan du gå Drop-in på fortsetterkurset

Når du påmelder deg Yoga - fortsettere kan du for kr. 300 ekstra per sesong, velge om du går en, to, tre eller fire ganger i uken på de aktuelle grunn- og fortsetterkursene.

Rabatter

Vi gir 15% rabatt av vanlig pris til ungdom (13-25 år). Du kan søke om rabatt i vår nettbutikk eller si ifra hvis du påmelder deg per telefon.

Påmelding

Påmelding i vår nettbutikk, tlf. 56 15 15 00 eller per Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den." target="_self">epost. Når vi har mottatt din påmelding sender vi et møtebrev med praktiske opplysninger og giro.

Påmeldingen er bindende og evt. avmelding må skje senest 1 uke før kursstart.


 

Additional Info

  • Logo: Logo
  • Sted: Georgernes Verft 12, USF N-5011 Bergen
  • Yogaretning: Klassisk Yoga - grunnkurs og fortsetterkurs, Yoga for gravide, Indre stillhet meditasjon, Energiens kilde meditasjon og Chakrakurs
  • Nettside: www.stillhet.no
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Telefon: 56 15 15 00
`
Read 7697 times Last modified on onsdag, 18 mai 2016 09:07

Author