onsdag, 31 januar 2018 12:03

Vandring & Yoga Retreat

Vandring & Yoga Retreat
Place: Greace
Date: 27 – 3 juni 2018

Velkommen til en uke med fotturer og Yoga på den vakre greske øya, Karpathos. Vi vil ta deg på en fantastisk reise gjennom øyas daler og fjell, flotte strender og tradisjonelle landsbyer, og sammen vil vi glede oss over morgen yoga praksis egnet for både nybegynnere og avanserte utøvere.

På Retreatet er du omgitt av varm vårsol, fantastisk natur, turkist blått hav og klar blå himmel. Det er nesten umulig å ikke forelske seg i Karpathos om våren, hvilket er grunnen til at de fleste av våre gjester kommer tilbake år etter år.

HØYDEPUNKTER I LØPET AV UKEN

Daglige yogatimer om morgenen
4 fotturer og utflukter
3 sunne og smakfulle måltider hver dag, laget av vår dyktige kokk Antonia
Transport fra og til flyplassen
7 netters – overnatting på Kathy’s Island Retreat
Muligheter for massasje, aromaterapi og tid i trærnes hengekøyer …

HVEM LEDER DENNE UKEN?

Vi er Kathy og Baara – to gode venner som deler interessen for naturen, gjestfrihet og personlig vekst.

Kathy er eieren av » Kathy’s Island Retreat » – Kathy’s Retreat ligger i den vakreste delen av øya, omgitt av uberørt natur. Hun er yogalærer, og hun vil undervise i yogaklassene og veilede oss til indre fred hver morgen.

Baara er eieren av et selskap kalt » Karpathos Adventure ». Hun er en dedikert elsker av Karpathos, og hun vil ta vare på deg som din guide på fotturer og utflukter.

TURER I LØPET AV UKEN

Dine erfarne guider tar deg med på 4 forskjellige fotturer:

1) Området Lefkos – kjent for sine historiske steder og flotte strender

2) Olympos – den mest tradisjonelle greske landsbyen på øya som bl.a tilbyr en flott solnedgang rett i havet

3) Fottur til Achata strand og grotter – en av de mest fantastiske utsiktene over uberørt natur. Vi tar en deilig svømmetur på slutten av turen

4) Kali Limni – vi bestiger Karpathos høyeste fjell – her får du sett utsikten over hele øya

Turene beregnes som lette til moderate og de varer mellom 3-4 timer per gang.

YOGA

Yoga er den beste måten å starte dagen på. Nyt morgenyoga med våre erfarne og positive lærere og beundre den turkise fargen til sjøen mens du praktiserer.

Yogaen vi praktiserer i løpet av uken vil være en blanding av:
- Hatha,
- Raja
- Restorative

Andre aktiviteter:
- Gong, syngende boller (dette er instrumenter som er med på å roe ned kropp og sjel)
- Meditasjon
- Pusteteknikker

 

KJØKKENET VÅRT

Vi bryr oss om helsen og kroppen vår, så vi retter stort fokus på sunn mat. Allikevel må maten være velsmakende og spennende! Vår fantastiske kokk, Antonia vil tilberede herlige middelhavsretter som vi vil nyte under skyggen av furutrær eller på terrassen med utsikt over havet. Det blir en god variasjon av mat som serveres, og alltid med vegetariske retter for de som ønsker det.

AVSLAPPNING

Det vil være mange muligheter for alenetid hvis du trenger dette. Det er flere hengekøyer mellom trærne rundt Retreatet, eller du kan slappe av ved sjøen, som kun ligger noen få meter unna hvor du bor. Det vil også være tid til å svømme og sole seg – og solen er sterk i mai! Vi har to strender innen gåavstand fra Retreat.

MASSAGEBEHANDLINGER

Vår fysioterapeut vil være på Retreat når vi trenger ham og en massasje fra ham er sterkt anbefalt. Eller hva med en herlig aromaterapi time, men essensielle oljer fra doTerra? Massasjene foregår ute, under skyggen av vakre furutrær, og er en fantastisk opplevelse! Massasjebehandlingene er ikke inkludert i prisen.

HVEM PASSER DETTE RETREATET FOR?

Dette retreatet passer perfekt for folk som verdsetter vakker gresk natur, fred og ro, og som ønsker mosjon i behagelig tempo. Turene tar ca. 3 til 4 timer, så du får både mye mosjon og mye sol i løpet av uken. Du trenger gode tursko, og gåstaver kan lånes av oss.

HVORDAN KOMMER DU TIL KARPATHOS?

Du flyr til Athen eller Rhodos og videre derfra med enten www.olympicair.com eller www.skyexpress.gr. Det er daglige fly ned til øya. Du kan selv velge om du vil være med fra den 7 -14 Mai eller fra 8-15 Mai. Norwegian flyr direkte fra Oslo til Athen, hver torsdag-søndag.

PRISER

Pris for Early bird – 840 Euro

Normal pris – 890 Euro

Early Bird-pris til 31. januar 2018

 

Prisen inkluderer:

Transport fra og til flyplassen
7 netter – overnatting på Kathy’s Island Retreat
6 daglige yoga økter
4 turer og utflukter
1 ettermiddag med Gong og Meditasjon (med mulighet for flere hvis det er etterspørsel)
Frokost, lunsj og middag hver dag
Tradisjonell solnedgangsmiddag i Olympos landsby

Prisen er per person i et delt dobbeltrom. Hvis du foretrekker et enkeltrom, vil det komme et tillegg på 175 euro.

For mer informasjon om Kathy’s Island Retreat, vennligst ta en titt på nettstedet for bilder og ytterligere detaljer, eller kontakt Kathrine: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon om fotturer og utflukter, vennligst kontakt Baara: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.