onsdag, 31 januar 2018 08:29

Kundalini & Ernæringsretreat

Kundalini & Ernæringsretreat
Sted: Hellas
Dato: 19-26 August 2018

Unn deg selv en vitaliserende yogauke med Trine Berge!

 

Trine Berge, en av Norges mest kjente rawfoodkokker og livstilsveiledere vil denne uken undervise i kundaliniyoga og holde workshop om superfood/råkost/helse. Vi serverer vegansk/vegetarisk/råkost meny fra middelhavet. Det blir juicing og sunne smoothies. Det blir Gongbad og meditasjon. Det blir sol og bading i turkistblått hav, og det blir latter og masse hygge.

Ved å tilføre næringsrik plantebasert kost sammen med yoga, meditasjon og ikke minst hvile i vakre omgivelser, – langt borte fra dagliglivets bekymringer, får kropp, sinn og sjelen alt tilrettelagt for å få en virkelig boost! Dette er en god opplading og investering for en ellers travel hverdag!

Yoga, gongbad & meditasjon
Yogaen er tilrettelagt for både nybegynnere og videregående. Du trenger ikke å være akrobat eller yogamyk for å være med, og alle øvelser kan justeres slik at det passer deg og din kropp. På morgenen er det en mer dynamisk yoga økt og på ettermiddagene er det en litt roligere yoga økt. Meditasjon og gongbad inngår i øktene. Vi vil i løpet av uken sette opp noen meditasjoner på kvelden i tillegg.

Det er ingen tvil om at du vil føle deg som et nytt menneske etter denne uken!

 



For mer informasjon om uken, priser, kontakt oss på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.