onsdag, 24 mai 2017 11:35

10-dagers yogareise til tropiske Bali! Featured

I den tropiske varmen og balansert tempo vi nyte daglige yogaklasser , få servert sunn mat, slappe av i den herlige overnatting både til sjøs og i yogamuligheter på rismarkene, inspirert av turer til Balis ulike skatter, gå til spa, og svømme i sjøen.

Sted: Bali

Dato: 10-19 Mars 2018

Du er ivaretatt fra det øyeblikket du lander flyet før du går hjem, og alt som skjer i Bali inkludert i prisen *. Slapp av - vi tar vare på deg!

Vi begynner reisen på yoga retreat like ved havet på østkysten av Bali. Her starter vi dagen med med å utføre solhilsen på en plattform over havet, gjør yoga sammen flere ganger om dagen, og kan bade, sole seg og hvile etter flyturen. Reisens andre halvdel tilbringer vi i de gamle templene og tett yogameckat Ubud. Vi bor på en rolig retrett sentrum med frodig hage, svømmebasseng og en privat spa. Samtidig er vi bare 5 minutters gange fra Ubud rike utvalg av butikker, restauranter, templer, tropisk skog med aper og mye mer.

I løpet av turen gjør vi utflukter inkluderer rensing av vann templer, vandrende gjennom jungelen og dusjer etter fosser, gå til spa sammen og nyte Balis mest delikate rå mat sjokolade. Vi reiser sammen i en gruppe på inntil 20 personer. Journey gylne tråden er daglige yogaklasser med oss.

Når du lander på flyplassen, blir du møtt med en forfriskende kokos av en vennlig drosjesjåfør og fram til slutten av reisen, kan du hvile i et program der alt er inkludert *: overnatting, mat, reise, massasje, yoga, inngangsbilletter for utflukter og mer. Vi kompensere godt turen.

Anna og Anna - har lang erfaring i å reise, yoga, spise og gå til spa i Bali. De er der for deg døgnet som guider og yoga lærer rundt. De vil møte deg der du er på ethvert nivå og erfaring med yoga. Velkommen til å omfavne Bali med dem.


Dag 1-5 i Mendira

Vi begynner reisen i roligere retrett form av bølgene. Havet er tilgjengelig for bading og snorkling døgnet rundt, sol blandet med tropisk regn. Vi leier hele retreat senter og kan hvile i at det er bare vår gruppe som er på plass. Senteret har egen strandlinje og en yogsal med havutsikt, der vi gjør yoga og møtes i andre aktiviteter som Charing og meditasjon flere ganger om dagen. Vi står opp med solen og gjøre solen tiltaleformer på en turkis plattform over havet, besøke en nydelig hvit sandstrand i nærheten, og kan snorkle i korallrev behagelig start å vokse tilbake. Vi lever i en personlig kunstnerisk bungalower og motta tradisjonell balinesisk vegetarisk mat tilberedt for oss av det vennlige personalet.

 

Dag 6-10 i Ubud

Reisens andre halvdel tilbringer vi i Balis kulturelle og åndelige sentrum av Ubud. Her bor vi i et vakkert yoga resort med basseng, privat spa og frodig gårdsplass. Vi bor i et dobbeltrom og yoga rom ligger på taket med utsikt over palmer og natur. Du kan nå senteret via en frodig og grønn gate i nærheten av byens utallige muligheter. Her utfører vi daglige yogaklasser med forskjellige aktiviteter.

Ett måltid om dagen vi spise ute, slik at du kan velge og ta del i Ubud unik og deilig utvalg av restauranter. Her kan vi spise god og sunn mat i verden. Her er rå mat, vegetarisk smaker, internasjonale retter og tradisjonell balinesisk mat.

Vi vil gjøre tradisjonell balinesisk seremonier i hellig vann tempel guidet av en balinesisk prest. Her får vi i vannet og gi slipp på det vi ikke lenger trenger.

Du kan også velge å følge den svenske veiviseren Ingela på en fysisk aktiv vandring gjennom den tropiske jungelen. I løpet av dagen kan du svømme i flere forskjellige fosser.

En dag igjen helt åpen for muligheten for egne aktiviteter. Deretter har tid til å personlig oppleve byen, gå på en tradisjonell balinesisk tempel dans, eller kanskje en tur ned Monkey Forest å besøke apene.

Vi har mange års erfaring i Ubud så glad for å gi deg tips om templet, aktiviteter, markeder, yogamat, shoppingområder, Spamöjlighet med massasje og andre behandlinger, samt iskrem, juice og sjokoladeplater.

 

 

 

Hvem er vi?

Anna Asplund og Anna Sunesson er dine guider, og Yoga lærere i Bali. Vi har personlig besøkt og bodd i Bali i 15 år og Yoga T så lenge. For 4 år arrangerer vi gruppereiser til Bali og invitere tilbake til en tur til Bali våre absolutte favoritter. Les mer om oss her.

I løpet av turen vil du også møte den overstrømmende Ingela "Pinglan i Bali" Borggren. Hun bor i Bali i mange år og har en unik forståelse og kunnskap om dens samfunn og kultur. Sammen med Bruce Bali og deres team vil lede henne nå besøkende å finne det autentiske og tradisjonelle Bali. Hun er den som tar oss til vann tempel og fossen fottur.

 

Hva er spesielt med oss?

Alt tilbys i Bali inkludert *, at du lander før du drar hjemmefra:

- daglige yogaklasser av kvalifiserte og erfarne yoga lærer.

- Anna og Anna med stor erfaring i Bali og yoga har hele turen, samt lokale guider for utflukter.

- Taxi / transport hele turen med vennlige drivere.

- Ekstra luksus i form av to massasje / behandlinger og overraskelser.

- 9 overnattinger i to unike retreat steder i sovesaler. Dobbeltrom / enkeltrom kan bestilles med forbehold om tilgjengelighet for en ekstra avgift.

- klima kompensasjon i form av treet 10 / deltaker plantet Lake Victoria i Afrika.

- Hjelp under reisen*

Utflukter og inngangsbilletter **.

* Det eneste som ikke er inkludert er 5 måltider på restaurant. Forvent ca 70-120 per måltid, inkludert juice og rå sjokoladekake til dessert.

** Foss-fottur er valgfritt og koster ca SEK 500.

MERK! Flyturen er ikke inkludert i prisen. Et fly til Bali koster ca 7000 kroner.

dato:
- 10 til 19 mars 2018

pris:
16 900: - * Early bird * - betal halve turen før 15/10 og få 1000 SEK rabatt på billettprisen .Finn oss her:
www.saprema.se/yogaresor
www.yatra-yogaresor.se


Instagram: @yatrayogaresor och #yatrayogaresor

Facebook: Yatra Yogaresor

Spørsmål om turen:
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 070-300 94 14 eller 073-572 33 70 

Hjertelig velkommen
Anna & Anna

Les mer og bestill din reise her