Yogaterapi og yin Prana-massasje

Yogaterapi og yin Prana-massasje

29 mai 2018 00:00 - 02 juni 2018 06:00

(Lagre i kalender)

Yin Yang Yoga Akademiet

Massasjeteknikker fra yogamassasje, kinesisk massasje (tuina), akupressur, marmas, qigongmassasje, soneterapi, fascial release og strukturell integrering.

Yin Prana-massasje
En terapeutisk kreativ kombinasjon av yoga og massasje. Den som mottar yin Prana-massasje får mulighet til å føle hver posisjon fra innsiden og ut, og vekke en større generell tilstedeværelse i kropp og sinn, som vil hjelpe å finne tilbake til kontakten med kroppens visdom. Gjennom passive yogastillinger tilføres energisirkulasjon inn i ledd og beveger omliggende ligamenter, sener og muskler og tilfører press som hjelper å forlenge energimeridianene for bedre flyt. Jevnt press hjelper å redusere kroppens nivå av stresshormoner og stimulerer visse sansereseptorer som gir mer og bedre følelse av kroppens bevegelsesmønster. Gir tilgang på glemte bevegelsesmuligheter, dette gir en god følelse i hele kroppen. Gjennom en dyp avspenning gis en optimal tilstand for å reintegrere nye bevegelsesmønstre som nevrologisk reorganiserer uhensiktsmessige mønstre med flytende, harmoniserende og effektive bevegelser.


«Enjoy Yin Yoga Therapy & experience the freedom of letting go!»

Yinterapi:
– Yinyogaterapi med fokus på å løsne opp i kroppens bindevev ved hjelp av forskjellige hjelpemidler som yogastripp, baller og stokk.
– Akupressur i yinyogastillinger.
– Back-shu-akupressur for å balansere kroppens organer og tilhørende emosjoner, psyke og sjel.
– Aromatiske oljer og bruk i yinyoga.

Pris: 7400,- inkl. kost og losji

Dato: 29. mai – 02. juni 2018 – fra ettermiddag til ettermiddag

Sted: Groset YogaRetreat

Påmelding:
Send oss en mail for å få plass på dette kurset: