Si JA til livet

Si JA til livet

15 september 2017 18:00 - 21:00

(Lagre i kalender)

Medisinsk Yoga Øst

Fra et yogisk perspektiv har vi et energisystem i kroppen vår som når det er i balanse gjør at vi føler oss levende, at vi nyter livet, føler oss på plass i oss selv og sentrerte. Vi føler oss aksepterte, trygge, at vi har alt vi trenger i overflod (penger, mat, hjem), vi har troen på at vi kan og vi har kontakt med vår gave i dette livet og byr på den i alt vi gjør. Vonde opplevelser, traumer, ting som er blitt sagt og ikke sagt til oss, vår pregning ift sosiale normer og familiens normer, stress, sykdom ol kan sette oss og vårt energisystem i ubalanse.

Med ingredienser som pust, enkle yogaøvelser, meditasjon, lek, møte deg selv i møte med andre, nysgjerrighet, aksept skal vi utforske chakrasystemet (energisystemet) og lære hvordan vi i dagliglivet kan være mer i kontakt med det enkelte chakra og hvordan vi kan komme i bedre balanse og bli sentrerte.

Passer for alle!
Si JA til livet!


Velkommen til en morsom, leken og lærerik kveld med Anne Siri!


Litt om Anne SiriAnne Siri har praktisert yoga siden 1999 og begynte å undervise i 2009. Yoga har hjulpet meg til et liv i gradvis mer balanse, selvaksept, trygghet, raushet og kjærlighet. Jeg drar jevnlig på ulike workshops og festivaler og henter med meg inspirasjon fra andre lærere og andre retninger og det er noe av det jeg ønsker å by på denne kvelden.