FORLENG SOMMEREN I KROATIA.

FORLENG SOMMEREN I KROATIA.

26 august 2017 00:00 - 02 september 2017 06:00

(Lagre i kalender)

yatra-yogaresor.se

En uke med daglig yoga og meditasjon, spennende utflukter og deilig avslapping på Ciovo i Adriatiska have. Dette er en reise for deg som vil oppleve Syd Europas skjønnhet, varme, sol og bade i kombinasjon med Yoga.

Sted: Ciovo, Kroatia
Dato: 26 August - 2 September 2017

Nå tilbyr Anna och Anna / Yatra Yogareiser til Kroatian. Nærmere bestemt den lille byen Slatine på ön Ciovo i Adriatiska havet. Vi kommer nyte daglige yogaklasser tilsammen både på morgen og ettermiddagen, innimellom kan du på egenhånd nyte stranden og havet, vandre på de vakre strendene, få massasje eller bare ta det rolig på yogaretreatet.

Yogasentret:
Retreat senteret ligger ca 200 meter fra havet, og ligger i en tilhørende økologisk ås med blomster, frukter, grønnsaker og urter, i den lilla byen Ciovo. En plass å slappe av på, ta vare på deg selv og nyte yoga. Senteret eies av Katarina og Srdan.
- ett svensk/ kroatisk par. Senteret ble startet 2016 og har plass til 16 personer.

Sentret har 6 dobbeltrom og 4 enkelrom oppdelt i 5 leiligheter á 60 - 70 m2. Du deler kjøkken og toalett med de andre i din leilighet. Rundt huseter det sammenhengende balkong - Noe som gjør det luftig og deilig å være utenfor.Alle rom har aircondition. Wifi finnes på plassen.

Våre værter er på plass og kan hjelpe til å finne informasjon om ulike atraksjoner som finnes som taxi båter, taxi og sykkelutleie.

Yogasalen
Yogasalen er i et egent hus med åpne vegger mot Trådgården. Den har plass til 20 personer. Yogamatter, blok, remmer, kluter, tepper vil alle som ønsker kunne låne.

Maten
Vi spiser en herlig frokost i sammen etter morgenyoga, og det vil være en vegetarisk buffe på kvelden. Det som finnes att tilgang i den egna ækologiske hagen vil brukes i matlagingen. Om du skulle ønske å spise noe annet under dagen finnes det spennende restauranter i byen, og en lokal matbutikk for frukt, snacks eller for å tilberede annen egen mat.

Massasje
En 60 minuters aromaterapi massasje inngår i reisens kostnad. Det er mulighet for å kunne booke flere behandlinger.

Klimat
Månadsskiftet augusti / september er en skjønn tid ved Adriatiska havet. Det har svalnet av litt etter en varm sommer, men det er fremdeles sol og varme i luften og ved havet.

Våre dager i sammen
Vi går opp sammen for en herlig morgenyoga før frokosten. Under dagen har vi ledig tid med mulighet til sol og bad, eller reise til byen eller nyte naturen, samt massasje. For de som skulle ønske det er det muligheter for utflukter som feks båtturer ut i det Adriatiska havet. Vi møtes igjen i yogasalen innen middagen med ennda en lang yogaklasse sammen. Noen av kveldene møtes vi til meditasjon og annen rolig og avslappende aktivitet.

kostnad
• Reisen koster total SEK 9900. Summen kan variere litt i forhold til eurokurs.
• Retreaten (yoga og meditasjon) koster SEK 6400. Denne summen betales direkte til Yatra yogaresor ved påmelding. Delbetaling kan avtales ved forespørsel.
• Boende, mat (frukostbuffé og middag) og flykostnadder koster 370 € / ca SEK 3500. Dette betales og bookes separat til Katarina og Srdan på: rokasa.saric@gmail.com (skriv på engelsk). Det er veldig viktig at du booker ditt opphold samtidig når du melder fra om retreaten.
• Enkeltromtillegg er mulig for SEK 1000,- (så lenge det er ledig)

Utflykter
Vi anbefaler at du ser på dette i førsterekke som en retreat med deg selv hvor du går dypere inn i avslapping og får det roligere. Yogasalen vil det være tilgang til hele dagen for både Yoga og Meditasjon m.mere.

Rundt omkring Ciovo finnes både havet med herlige strender og muligheter til vakre vandringsturer i naturen. Det finnes ulike utflukter man kan være med på i området omkring. Det går lokal-ferget for kr 20 - 30 til de gamla vakre strendene Split og Trogir. Om dere er en liten gruppe som vil dra sammen er det også muligheter for å kunne booke private seiljbåter og dra ut andre øyer i Adriatiska havet. Eksempel på reiser er blå grotten og blå lagunen eller en tur til Krka Nasjonalpark med fosser og grotter. Det finnes også muligheter å kunne ride på hest i nærheten av bosted.

Dine Lærere:
Anna Sunesson og Anna Asplund er dine yogalærere. De har tilsammen guidet flere 10 dagars retreater på Bali och og er glade for nå også kunne gjøre dette i flotte Kroatia.

De har en bred erfaring innenfor yoga og har drevet med yoga opp mot 20 år innenfor ulike yogaretninger. Därför kan vi möta en bred grupp elever, både i mjukare och aktivare yogaklasser. De stilar som vi kommer att utforska under vår vecka tillsammans är mjukare (sama) och aktivare (anusara) hatha-yoga, yinyoga, medicinsk yoga och restorative yoga. Vi kommer även att introducera er till element som pranayama (andningsövningar), japa (upprepande av mantra) och meditationsamt inspirera till hur yoga kan vara en hållbar och hälsosam livsstil.

Vi studerar också båda yogaskrifter och vedanta - läran om att du är hel och komplett som du är.

Anna Sunesson är Sama- och Yin- och Restorative- yogalärare, med 15 års erfarenhet av yoga och meditation. Mer än något annat är yoga en livsstil för henne; något som genomsyrar hela livet; det vi gör på mattan är träning för resten av livet.
Hennes samayoga-klasser har ett mjukt och hjärtligt flöde. Klassiska yogapositioner är grunden, som guidar ner till de djupare andetagen. Anna undervisar intuitivt och är närvarande med sina elevers behov i centrum. I yin- och restorative- yogan håller vi avslappnade yogapositioner längre tid, och fokuserar på att möta kroppen i dess djupare vävnader på ett meditativt sätt. Tidigare har Anna även studerat Iyengar- och Sivananda-yoga. Hon har även en bakgrund i, och många års praktiserande av, buddhistisk insikts-meditation.
"Idag undervisar jag en yoga som på ett mjukt men effektivt sätt tar hand om både kropp och sinne, samt både bygger upp och stressar av. Men jag ser också värdet av att guida in till hjärtat och magcentrat. Hjärtat för att vila i att vi är helt okej som vi är. Magen för att det finns en sån kraft att hitta där, till riktning i livet.
Jag kan ärligt säga att yoga, meditation och Vedanta har gjort en stor skillnad för mig. För varje år som går kan jag mer slappna i kroppen och mig själv, och vila i tillvaron precis som den är."
Vid sidan om yoga är Anna en passionerad ekologisk trädgårds- mästare och -lärare.
Anna Asplund är anusara-inspirerad Hathayogalärare, men har även utbildning inom Embodied flow, yinyoga och medicinsk yoga. Hennes hathayoga klasser är ofta lekfullt fysiskt aktiva med fokus på teknik och styrka kopplat till närvaro och andning. Hon väver också in tekniker och närvaro från Embodied flow med inspiration från body mind centering.
I de lugnare klasserna i mediyoga och yinyoga fokuserar vi på andning och närvaro, att landa in nuet med acceptans för livet och dig själv här och nu. Anna har själv studerat yoga i närmare 20 år och praktiserat många olika former av yoga. Resan började med klassisk hathayoga, flödare vidare in i ashtangayoga och iyengaryoga, samayoga, anusarayoga och även lugnare former som yinyoga och mediyoga.
Anna är också utbildad leg. Sjuksköterska och massör. Hon driver vid sidan om yogaresorna Saprema of Sweden - ekologiska kläder med kärlek för yoga.
"Open to grace! De här orden får mig alltid att, le, landa och komma ihåg varför jag kliver på mattan om och om igen. Yoga och meditation hjälper mig att öppna upp inför alla delar av livet, det som är fantastiskt lekfullt och flödande, men också det som känns hopplöst och mörkt. För mig speglar yogan livet i stort och får rymma allt från skratt & humor till gråt. En reflektion över hur rikt livet är och hur fantastiskt det kan vara när vi inte vänder vårt liv ryggen utan vågar omfamna allt som kommer i vår väg."

Finn oss her:


Instagram: @yatrayogaresor och #yatrayogaresor
Facebook: Yatra Yogaresor

Spørsmål om turen:
Telefon: 070-300 94 14 eller 073-572 33 70

Hjertelig velkommen
Anna & Anna

Les mer og bestill din reise her