Eksklusivt Yoga og Mindfulness Retreat

Eksklusivt Yoga og Mindfulness Retreat

03 juni 2018 00:00 - 10 juni 2018 06:00

(Lagre i kalender)

Loscoaching.no

Eksklusivt Yoga og mindfulness Retreat

EKSKLUSIVT YOGA OG MINDFULNESS RETREAT

  Sted: Andalucía, Spania.
  Dato tur 2: 3 - 10 juni 2018
  Klar for et avbrekk fra den travle hverdagen? Savner du tid og rom for å finne tilbake til deg selv? Vil du å lære hvordan du skaper hverdagen du ønsker? Da er dette noe for deg! 7 dager i et solfylt ferieparadis.

  En reise som er helt unik for kropp og sjel.

  Hvem er det for?
  Kjenner du deg igjen i et eller flere av følgende punkter? (Da er dette for deg!)

  - Jeg lever en travel hverdag
  - Jeg finner ikke nok tid og rom for meg og mine behov
  - Jeg føler jeg har mistet meg selv
  - Jeg vet ikke helt hva jeg vil
  - Jeg blir fort stresset
  - Jeg blir raskt frustrert eller irritert
  - Jeg engster meg alt for mye
  - Jeg vet hva jeg vil, men ikke hvordan

  Ønsker du et eller flere av følgende punkter?
  (Da er dette for deg!)

  - Tid og rom for å prioritere deg selv
  - Veiledning i din indre reise
  - Bli en del av et godt fellesskap
  - Dypere forståelse av deg selv og livet
  - En lidenskap
  - Daglig yoga og meditasjon med sertifiserte lærere
  - Turer i spektakulær natur
  - Tid på bassengkanten
  - Tidenes ferie

  Påmelding:Klikk her


  Det er noen faktorer som sammen gjør dette retreatet spesielt.

  1) Vi er hele 3 arrangører og max. 8 deltakere! Dette gjør det mulig å jobbe på et personlig plan hvor vi virkelig får blitt kjent med hverandre.

  2) Alt er på norsk! Et helnorsk retreat. Det gjør det lettere å bli kjent og forstå alt som skjer og blir sagt.

  3) Holistisk program! Vi har satt sammen et program som er designet for å gi deg en dyp forståelse av mekanismene vi er programmert med og hvordan ta kontroll over dem. Vi går gjennom hva som skal til for å gi slipp på lidelse og hvordan du tiltrekker deg suksess(indre og ytre)

  Hvorfor er dette unikt?

  4) Rom for å slappe av! Det finnes retreats der ute hvor det er så tett program at du har det travelt gjennom hele oppholdet. Vi mener at en avslappet atmosfære er essensielt for et vellykket retreat og har derfor vært bevisst på å balansere mengden med program og fritid.

  5) ALT er inkludert! I det du lander på flyplassen i Malaga blir du hentet og tatt vare på helt til du blir kjørt tilbake til flyplassen.

  6) Varierte dager! I løpet av en dag har vi yoga, meditasjon, felles måltider, foredrag og workshops. På ettermiddagene blir det frivillig opplegg som f.eks live musikk, 1-1 coaching, healing, massasje, turer, bading osv.

  Påmelding:Klikk her

  Om opplegget

  Livet er som et spill. Desto bedre du kjenner spillebrikken din, spillebrettet og reglene desto bedre vil du spille.

  Det hele ledes av Steinar Berg og Lars Olav Sande. Ved å samle sine kunnskaper og forståelser har de designet et opplegg som har fokus på én ting. De skal ta deg med på en indre reise inn til din kjerne. Her skal du ta tak i og dra frem de mest fundamentale egenskapene og verdiene du sitter på. Som en blomstrende blomst, skal også du gjennom en transformasjon hvor dine lidenskaper kommer til overflaten, frykter beseires og den indre flammen blir tent. Sammen på laget har de med seg Salila Gyanjot(deltar 23.-30. Mai) og Monica Abrahamsen(deltar 03.-09. Juni). Begge sertifiserte og dedikerte yoga instruktører(les mer) som skal ha yogatimer for dere hver dag.

  Det blir kjørt små grupper på max 8 deltakere. På denne måten får vi mulighet til å jobbe på et mer personlig plan og knytte dypere vennskap. Opplegget er delt i to deler, hvor første halvdel(3 dager) går på å gi slipp på det som holder oss tilbake. I den andre halvdelen(4 dager) jobber vi med å manifestere realiteten vi ønsker. Kanskje viktigst av alt skaper vi rom for å koble ut og senke skuldrene i nydelige omgivelser. Å være avslappet vil gjør deg mer mottakelig og åpen for ny informasjon og er en essensielt del i utviklingen. Det vil være arrangert opplegg fra morgen til rundt 15-tiden(vil variere fra dag til dag). Opplegget vil bestå av yoga- og meditasjon, foredrag, workshops, gode måltider og turer. På ettermiddag/kveld vil vi ha frivillig opplegg som live musikk, massasje, healing, gode samtaler, diverse turer osv.

  Disse temaene vil vi gå gjennom
  - Hva er lidelse, hvordan gi slipp på det
  - Trossystemer
  - Identitet og 'attachments'
  - Å overkomme frykter
  - Fysisk helse
  - Loven om tiltrekning
  - Lidenskap

  Lev din lidenskap!


  Kosthold

  Næringsrik og lett fordøyelig mat vil gjøre oss lette og energiske. Vi har lagt vekk på at maten vi spiser ikke skal forstyrre våre hormoner, følelser og tanker. På denne måten vil det være lettere å komme i kontakt med seg selv. Vi spiser så rent som mulig og ingen animalske produkter. Det vil bli servert mye deilige frukter, urter og salater.

  Dette er inkludert:
  - Hentet og levert på flyplass
  - All mat
  - Opphold
  - Daglige veiledet meditasjoner
  - Daglig yoga med sertifiserte yoga-lærere
  - Workshops
  - Foredrag
  - Turer

  alt

  Retreatet tar plass i fjellene i Sør-Spania(Andalucia) et stykke fra sivilisasjonen. Området har et rikt dyreliv og fantastisk natur som vi vil ha godt utbytte av under oppholdet. Det ligger en liten time fra den sørlige strandlinjen, ca. femten minutt fra spektakulære El Torcal og ca. tjue minutt fra den nydelige landsbyen Antequera.

  Eiendommen vi skal være på er fem mål og har et hovedhus, to små hus, et badebasseng og stort uteområde med mange fine sittegrupper. Vi gjør vårt beste for å få dyrket diverse mat klart til retreatene starter, men det er ikke noe vi kan garantere helt enda. alt

  Her ser du bilde av den utrolige fjellformasjonen du finner på El Torcal, bare en liten kjøretur unna. På toppen av fjellet finnes det mange fine turløyper og utsikter. Dette er en tur vi kommer til å ta minst en gang i løpet av oppholdet.

  alt

  Dette er et bilde av Antequera med det kjente fjellet "The Sleeping Giant" i bakgrunnen. Antequera er en by med historie og mye fin arkitektur. Vi kommer også til å ta en tur her.

  alt
  Det er heller ikke å legge skjul på at Malaga har en nydelig og lang strandlinje som vi også vil komme til å besøke.

  alt
  Bilde er tatt fra toppen av El Torcal med utsikt over en nydelig solnedgang.

  Arrangørene


  Steinar Berg
  Radikale endringer skjer på bristepunktet, og det var ingen unntak for Steinar. Med store helseproblemer som konvensjonelle leger ikke fant svar på, måtte han ta saken i egne hender. Han startet sin egen reise med ønske og drivkraft til å gjøre store endringer i livet. Han startet å fordype seg i ernæring, stressmestring, mindfullness, traumebehandling, trossystem-arbeid og meditasjon for å helbrede seg selv. På denne veien har han fått en mengde med innsikter, forståelser og verktøy som har hjulpet han til å forbedre sin helse og livskvalitet mangfoldig, og i prosessen har han hjulpet og inspirert en mengde mennesker til å gjøre positive endringer i deres liv.
  Steinar er et talent når det kommer til musikk! I disse dager spiller han inn sitt første solo studio-album. (For en sniktitt/lytt, følg link:www.soundcloud.com/steinar-berg-1).
  alt


  Lars Olav Sande
  Etter livet hans ble truet flere ganger under en ekspedisjon på seks måneder gjennom Norge ble livet hans snudd på hode. En oppvåkning fikk han til å snu fokuset innover i et ønske om å få en bedre forståelse av seg selv og livet. Han har de siste årene vært svært dedikert og tilegnet seg forståelser og kunnskap som har gjort en radikal endring i livet hans. Et dypt dykk inn i hans egen lidelse gav han stor forståelse av angst, depresjon, sårbarhet- og lidenskap, identitet og kjærlighet.For litt over et år siden opprettet han en nettside hvor han deler sine forståelser og erfaringer. Hvorfor man lider, og hvordan man gir slipp på lidelsen, og hvordan man skaper sin egen realitet. Den prisbelønte nettsiden ble raskt en suksess og hjelper mennesker over hele verden med deres utfordringer. Han jobber nå som coach og retreat arrangør, hvor han selv står for mye av opplegget.

  alt


  Salila Gyanjot (23.-30. Mai)
  Hun er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Associate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes timer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet. Hun er grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga.
  Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Karam Kriya, yoga for gravide, kvinner og barn. Som halvt indisk og bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevissthet og bevegelse allerede tidlig i sitt liv. Hun har et brennende hjerte for å formidle hvordan Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt!
  alt


  Monica Abrahamsen (03.-10. Juni)
  Monica jobber og lever som massasje-terapeut, healer, yoga og meditasjons-inspiratør og veileder. Med et bestemt tema for hver yogatime, er det intuisjonen som tar over og leder timene i samsvar med hva individene i rommet har bruk for. Det kan være alt i fra meditative bevegelser, dynamisk vinyasa, pranayama, styrkende kroppsøvelser og guidet meditasjon. Behandlingene gir en sterk følelse av trygghet, avslapning og velvære. Her jobbes det intuitivt ved å lytte til deltakerens fysiske, mentale og emosjonelle ønsker og behov. Ved enkle teknikker kommer man i en dyp meditativ tilstand og kroppens energier tar over for helbredelse av individets helhet.
  alt

  Påmelding:Klikk her

  Alternativer:

  1: Del et tremannsrom/dobbeltrom
  Kr 9.800,- pr. pers.

  2: Rom med dobbeltseng for par
  Kr 10.300,- pr. pers

  3: Eget rom
  Kr 10.800,- pr. pers  Retreat    |    Loscoaching.no