Be See – Yoga og Spanskskole - Yoga og spanskundervisning i Valencia oktober 2017

Be See – Yoga og Spanskskole - Yoga og spanskundervisning i Valencia oktober 2017

29 september 2017 00:00 - 06 oktober 2017 06:00

(Lagre i kalender)

Be See – Yoga og Spanskskole

Bakgrunnen for konseptet yoga og språk:
Vi mener at dette er et unikt konsept fordi vi kombinerer yoga med språkundervisning. Glede, tilstedværelse, kommunikasjon og opplevelser er stikkord både for spåktimene og yogaøktene.

Vi ønsker å tilby ferier der deltagerne er aktive og kan praktisere yoga, lære/friske opp spansk gjennom å praktisere språket der det snakkes slik deltagerne våre gjorde i Valencia. I Valencia kunne deltagerne bruke spansken de lærte hver dag på restaurant, på gaten, stranden, museum etc. Deltagerne kan velge å være med på alt vi tilbyr, eller velge ut deler. Vi tenker at det samlede tilbudet vårt gir en fin helhet.

Hva skjer fremover:
Valencia 2017: Siden vi er veldig fornøyd med turen vi hadde til Valencia i september 2016 og siden deltagerne har gitt gode tilbakemeldinger, har vi satt opp ny tur til Valencia fra fredag 29 september-fredag 6 oktober 2017.

Vi kommer til å undervise spansk og yoga hver dag. Både spanskundervisningen og yogatimene foregår ute i Rio Turia parken, slik at vi drar full nytte av det deilige middelhavsklimaet. Vi kommer også til å tilrettelegge for sightseeing. Valencia har mye å by på både av historiske og moderne severdigheter, samt flotte strender og et deilig klima.

For mer informasjon om turen og om oss, se Facebook siden vår:

Ellers planlegger vi:
- Weekend turer innenlands
- Årlige turer til Valencia
- Mexico etter hvert – 2 uker med språk, kultur og yoga.

Hva som er skjedd så langt :
Valencia 2016:
Vårt første arrangement fant sted i Valencia høsten 2016. Vi var 12 stykker fordelt på aldre fra 14 år og opp i 70-årene. En veldig positiv gruppe som hadde en fantastisk uke sammen. Vi startet dagene med en deilig frokost buffe på hotellet, frokosten var også en gyllen anledning til å øve på spanske ord og uttrykk. Etter frokost spaserte vi bort til Rio Turia parken, ca 10 minutter unna, der vi hadde drøye 2 timers spanskundervisning utendørs. Undervisningen var praktisk rettet, mye drilling på uttale og mye samtale. Vi øde også på grammatikk.

Etter spanskundervisningen hadde vi hver dag forslag og tilrettelegging til ulike severdigheter i Valencia som kunne være interesse å besøke for deltagerne. Eksempler er Ciudad de Artes y Ciencias, gamlebyen og katedralen, stranden, shopping, markedet, guidede turer etc. Å øve seg på å kommunisere på spansk var en naturlig del av disse opplevelsene.

Om kvelden rundt kl 18 møttes de som ønsket det i parken, for 90 minutters yoga praksis avsluttet med en lang avspenning.

Vi holder også egne yoga og spansk kurs både for barn og voksne i Norge.

Interessen for å delta:
Turen vår til Valencia 2016 ble fullbooket, og deltagere har allerede meldt sin interesse for å være med i 2017. Vi ser at et helhetlig tilbud, der deltagerne både får fysisk aktivitet og avspenning, læring og trening i kommunikasjon og nye opplevelser er noe som appellerer til mange.

Pris:
Prisen er kr 5500,- som inkluderer 7 netter (pris for én person i dobbeltrom), stor og god frokost samt yoga- og spanskundervisning hver dag. Dersom du ønsker enkeltrom er prisen kr 6500,-. Flyreisen bestiller du selv, men vi legger ut informasjon om hvilket fly vi reiser med.

Kontakt:
Send oss en e-post på: beseeskole@gmail.com

Quotes fra Deltagerne:

Quote fra Deltager 1:
"Super uke i vakre Valencia med proffe og dyktige instruktørene Sigrid og Bibbi.
Spanskundervisning to timer og yoga hver dag.
Deilig hotell med innholdsrik frokost ! 
I tillegg er Valencia en utrolig vakker by med masse å se og oppleve. Billig med taxi og mange gode restauranter.
Anbefales på det varmeste"

Quote fra Deltager 2:
"Valencia: Herlig tur med mange muligheter. En vakker by med noe for alle, unge som gamle. Du hadde gamlebyen med historie, nye delen med shoppingmuligheter, City of arts and Sciences med akvarium, museum og spennende arkitektur, fantastiske strender, varme imøtekommende mennesker du kunne øve dine nyervervede spanskkunnskaper på. City-syklene var et must og var enkle å benytte. Da kom du deg raskt rundt i byen, samtidig som du tok inn alle inntrykk av lukter, lyder og synsinntrykk. Det var inspirerende og dyktige kursledere, som var tilgjengelige 24/7 virket det som. De var flinke til å gjøre tilpasninger underveis, hvis du hadde spesielle behov/ønsker. Spansk-kurset foregikk i den vakre parken, hvor yoga på ettermiddagen også var en mulighet. Skal jeg fremheve noe spesielt, må det være friheten til å velge, og selv om man gikk glipp av noe, ble det tilpasset deg.