ANALYTISK MEDITASJON – RETREAT MED TULKU LOBSANG RINPOCHE

ANALYTISK MEDITASJON – RETREAT MED TULKU LOBSANG RINPOCHE

16 februar 2018 16:00 - 18 februar 2018 16:00

(Lagre i kalender)

Tulku Lobsang

Sted: Hoel Gård, Nes Hedmark
Dato: 16 - 18 februar
Vi søker etter svar og lærere utenfor oss selv, men hvordan kan vi egentlig finne vår indre visdom?

Et spørsmål er bedre enn tusen svar. Med riktig spørsmål kan vi alltid finne løsningen i oss selv. Vi trenger ikke en lærer som gir oss svar, men en som stiller oss det riktige spørsmålet. Læreren som stiller det riktige spørsmålet viser oss veien til oss selv.

Å motta et spørsmål for gjenntagende å reflektere over dette kalles for Analytisk Meditasjon. Dette er en metode innen den Tibetanske Buddhismen hvor det antas at svaret alltid er tilstede i oss selv.

I løpet av denne retreaten vil Tulku Lobsang introdusere ”108 Spørsmål fra Tibets Hemmelige Visdom” Disse spørsmålene gir oss mulighet for å oppdage kjente og verdifulle sannheter som ligger i vårt indre. De hjelper oss til å forstå våre liv og vekke vår indre visdom.

Tid: 16.feb kl 16:00 - 18. feb kl 16:00

Sted:
Hoel Gård, Tingnesvegen 581, 2350 Nes Hedmark (www.hoel-gaard.no)

Pris:
Undervisning og måltider (uten overnatting): NOK 3100,-
Undervisning og måltider, inklusive dobbeltrom: NOK 3890,-
Undervisning og måltider, inklusive enkeltrom: NOK 4400,-

Påmelding og informasjon:
https://tulkulobsang.org/en/tourplan/
Lisa Larsson: 480 39 206, lisa@tulkulobsang-organizer.org

Tulku Lobsang Rinpoche

Tulku Lobsang Rinpoche er en høyt respektert Buddhistmester og lærer. Han ble født i Amdo, Tibet, og i en alder av 13 år ble han gjenkjent som den 8. inkarnasjonen av Nyentse Lama. Rinpoche baserer sin undervisning på den mange tusen år gamle kunnskapen i Tantrayana, hvilket er fundamentet til Tibetansk Buddhisme og Tibetansk Medisin. Rinpoche reiser verden rundt for å dele med seg av sin dype kunnskap innen denne kjærlige, verdifulle visdommen. I 2015 ble Tulku Lobsang tildelt "14th Dalai Lama Award of Excellence in Health and Spirituality".

Undervisningen er preget av hans vennlige, humoristiske og varmhjertede natur. Med sine erfaringer fra det vestlige hverdagslivet klarer Tulku Lobsang å bygge bro mellom kulturer og religioner, og oversetter visdommen fra hans ærverdige overføringslinje til praktiske råd som passer nåtiden. Hans største ønske er å redusere lidelse i verden gjennom å dele denne Tibetanske Visdommen.


Retreat    |    Tulku Lobsang