14- dagers Yoga Retreat til smilende Thailand

14- dagers Yoga Retreat til smilende Thailand

01 oktober 2017 00:00 - 15 oktober 2017 06:00

(Lagre i kalender)

Arendal Yogastudio

Det er lett å drømme seg bort til «smilets land». Med sine flotte strender, eksotiske lukter og smaker, vennlige mennesker og rike kultur, er Thailand det perfekte sted å flykte til når vi går høstmørket i møte. Bli med oss på yoga retreat, og nyt av to daglige yogaøkter, spennende utflukter, sunn og god mat, og fantastisk atmosfære!

Sted: Thailand
Dato: 1-15 oktober 2017

Alt du trenger for et fantastisk opphold

Ved kysten to timers kjøretur sør for Bangkok, finner du Bang Sarey, en liten pittoresk fiskelandsby der masseturismen ikke enda har fått fotfeste. Her finner du et imponerende tempel og flere koselige restauranter, og en nydelig hvit sandstrand ikke alt for langt unna. Vi skal bo i fine leiligheter på Bang Sarey Nordic.

Resort som ligger straks utenfor byen. Det er et flott resort med tennisbane, treningsrom, massasje og saltvannspool. Med andre ord, alt du trenger for å ha et komfortabelt opphold! Leilighetene er smakfullt innredet med et eller to soverom, og er av høy standard med moderne kjøkken, romslig stue, air condition, terrasse, WiFi osv.


Ditt opphold med oss starter på flyplassen i Bangkok der du vil bli hentet og kjørt av oss til resorten. Vi vil starte hver dag med Vinyasa Yoga på en stor og åpen veranda, der bevegelse sammen med pust, balanse, styrke og fleksibilitet står i fokus. Etter en felles sunn og god frokost fortsetter dagen med planlagte utflukter, strandtur eller avslapping ved poolen- det du måtte ønske. Videre lar du dagens inntrykk sakte synke inn under en deilig restorativ yogaøkt eller Yin Yoga, før vi om kvelden setter oss til bords og nyter av det Thailandske kjøkkenets lekkerheter.

Om oss og yoga
Cecilia Olofsson og Lena Andersson driver til daglig Arendal Yogastudio, og vil være dine lærere på retreaten.

Cecilia har sin sertifisering i Hatha Yoga fra Kovalam i India under Padma Nair, og sertifisering i Ashtanga Yoga fra Mysore Mandala Yogashala i Mysore, India. Hun har og deltatt på mange kurs både i India og Norge, og underviser Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga og Yoga Grunnleggende på Arendal Yogastudio. Cecilia er opptatt av hvordan yoga kan bygge styrke og fleksibilitet i kroppen og samtidig skape ro og balanse i sinnet ved hjelp av pust og blikkfokus. Hon vil undervise Vinyasa Yoga om morgenen under oppholdet, en time der bevegelse sammen med pust, balanse, styrke og fleksibilitet står i fokus. Cecilia er fra Gøteborg i Sverige og har en mastergrad i Health Economics, Management and Policy fra Universitetet i Oslo.

Lena har undervist yoga i tolv år, og har utdannelse i Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yin Yoga og Ayurveda. Hun er i tillegg utdannet gestaltterapeut. Lenas klasser har alltid et meditativt fokus, og hun har i mange år undervist Yoga mot Stress, og Terapeutisk Yoga. På Arendal Yogastudio underviser hun disse kursene, i tillegg til Yin Yoga og Yin/Yang Yoga. Lena har undervist flere kurs på Oslo Yogafestival, blant annet De Tibetanske Riter og Terapeutisk Yoga. Hun er og meget interessert og opptatt av anatomi, yoga teknikk og hvordan yoga kan brukes til å lindre psykiske, mentale og helsemessige utfordringer. Lena vil undervise Yin Yoga og Restorativ Yoga om ettermiddagen under oppholdet, en time der dyp pust i kombinasjon med restorative øvelser vil gjøre så at du kommer dypere inn i muskler og bindevev, og samtidig gi deg en følelse av ro i sinnet og en stressfri kropp.

Praktisk Informasjon

Dato: 1-15 oktober 2017
Pris: 15 000 NOK for to uker (søndag-søndag). I denne prisen inngår boende med nesten all mat*, transport til og fra flyplassen, yoga to ganger om dagen, alle planlagte utflukter (templer, strandturer, øytur, nattmarked etc) med bil og sjåfør under hele oppholdet.
Innkvartering i moderne og smakfulle leiligheter med et eller to dobbeltrom for en eller to personer. Ingen tillegg i pris for eget soverom.

*Lunsjer og en middag (fredag, da vi spiser på nattmarkedet) er ikke inkludert. Alle frokoster serveres ute på terrassen i resorten, middagene finner sted både i resorten og ute på restaurant. Vennligst gi beskjed angående eventuelle allergier.

Flyreise: Flyreisen er ikke inkludert i prisen. Denne må du booke og betale for selv men vi hjelper deg gjerne med tips og råd (noen velger å bli en uke hos oss og en uke et annet sted i Thailand). Husk reiseforsikring!

Yoga: To 90 minutters yogaøkter per dag som passer for både nybegynnere og viderekomne. Vinyasa Yoga om morgenen utendørs på en stor terrasse, Restorativ Yoga eller Yin Yoga om ettermiddagen ved poolområdet eller innendørs i treningsrommet. MERK! Du må ta med deg egen matte, og pledd hvis du ønsker å bruke det.

Påmelding: Vi har begrenset antall plasser. Påmelding på epost til cecilia@arendalyogastudio.no eller lena@arendalyogastudio.no. Depositum på 2000 kr betales ved påmelding. Dette er en bindende andel av den totale betalingen, og beløpet tilbakebetales ikke dersom du seinere avbestiller turen. Resten av beløpet må betales innen 25 september.

Spørsmål: For mer informasjon eller ved spørsmål kan du kontakte Cecilia eller Lena.
Tlf: 90 500 300
Epost cecilia@arendalyogastudio.no eller lena@arendalyogastudio.no.
Nettside: www.arendalyogastudio.no
Facebook: Arendal Yogastudio

Bli med oss på en fantastisk yogareise!!