OPPLEV BALI'S SKJØNNHET MED NORDIC LIGHT YOGA

OPPLEV BALI'S SKJØNNHET MED NORDIC LIGHT YOGA

22 mars 2018 00:00 - 01 april 2018 00:00

(Lagre i kalender)

Nordiclight Yoga retreats

Jenny og Johan har tilbragt de ti siste vintrene på Bali og ruller ut den røde løperen for at du skal få oppleve det mest unike og vakre som Bali har å tilby.
Bali er ei øy som bugner i vakker natur, åndelighet og velvære.
Og vi vil at du skal oppleve det beste av dette magiske stedet!

Vi inviterer deg på denne spesielle reisen, en dyptgående retreat hvor du vil tilbringe tid meg deg selv og ditt indre værende. Vi tar deg også med på opplevelser hvor du får oppleve det autentiske med Bali, ei øy som er fylt med skjønnhet.

YOGA - vi har skapt vår unike yogastil etter mange år med yogastudier rundt om i verden. Jenny guider deg mykt og stabilt gjennom klassen. Hun er dypt tilstede i sin undervisning. Våre klasser bærer en følelse av styrke og bevissthet, vevd inn med stillhet og legende berøring under Savasana avslapning.

NORDIC LIGHT HEALING SESSIONS - basert på Kraniosakral terapeutiske* prinsipper guider Johan deg til subtile nivå av ditt indre værende, som tillater deg å hvile dypt inn i deg selv.

SPIRITUELL FORDYPELSE
Bali bærer tilstedeværelsen av hinduisk religion og kultur. Vi kommer til å ta deg med på ekskursjoner hvor du får oppleve denne unike kulturen og livet på ‘’gudenes øy’’. Vi introduserer deg for en vakker hinduistisk seremoni og besøker et hellig vanntempel. Vi er også så heldig å få møte en av våre yoga gruer, Swamiji som vil gi oss et spesielt foredrag.

HVILE OG AVSLAPNING
Inkludert i retreatpakken er en massjase under oppholdet i Balian. Det er også inkludert en spa dag på et nydelig spa i Ubud, hvor vi startet med balinesisk massjase, etterfulgt av kroppsskrubb og blomsterbad, gjort på deres økologiske, hjemmelagede produkter. Du vil også ha nok av tid til å nyte av andre massjase under ferien.

MAT
Bali et kjent for sine kulinariske delikatesser. Her finner man fantastiske tropiske frukter, nydelige juicer og helsedrikker, samt fantastisk veganmat og råmat. Når vi bor ved kysten i Balian, får vi servert smakfull balinesisk vegetarmat på resorten. Ubud er et populært sted for matopplevelser og vi har valgt ut våre favoritter å dele med deg.

OPPLEVELSER
Vi ser veldig frem til å dele en utrolig vandring i jungelen med dere, ledet av Bhumi Yatra, med vår svenske venn Ingela og hennes balinesisk kollega, Bruce. Disse to er et utrolig team som med stor entusiasme og kunnskap, guider oss gjennom jungelen på en vandring kalt Infinite Waterfalls. Vi vandrer gjennom et formidabelt jungellandskap og bader i enorme fossefall. Definitivt en tur du kommer til å huske!**

*Kraniosakral terapi hjelper deg å komme i kontakt med ‘’The Breath of life’’, din kropps naturlige evne til å hele seg selv. Terapeuten legge fjærlette berøringer på mottakerens kropp, som hjelper nervesystemet til å slappe av, så din kropp kan gi slipp på dyptliggende spenninger i kroppen. Dette åpner opp til dype nivåer av hvile i kropp, sjel og sinne.

**Denne vandringen er valgfri og er derfor ikke inkludert i pakkeprisen.

Dag 1-5 Vestkysten-Balian (22-27 mars)
Første del av reisen handler om å roe ned og slappe av. Vi kommer til å bo rett ved stranden på en vakker strandresort, med en egen privat strand og to andre strender i gåavstand. Her kommer vi til å fokusere på de helende elementene med Nordic Light Yoga, lære om Kraniosakral terapi, nyte havet og solen, holde kirtan på stranden og bare være.

Dag 6-10 Ubud “The Yoga-hub” (27 mars- 1 april)
Siste del handler om å videre oppdage Bali’s magi og åndelige aura. Vi har valgt våre favoritt opplevelser i Ubud, et sted fyllt med liv, kunst og fargerike mennesker. Vi bor i et koselig og autentisk balinesiskinspirert gjestehus i nærheten av sentrum, men i et stiller område med vakre rismarker i nær gåavstand. Vi har en dag på spa, går langs rismarker ved solnedgang, spiser nydelig mat, vandrer i jungelen, møter Swamiji, besøker et hellig vanntempel og utforsker Ubud.

Pris 16 700 nok***
inkluderer:
- all mat (utenom fire måltider)
- En massjase på 60 min
- Spa pakke med 60 min massjase, kroppsskrubb, blomsterbad
- All transport (inkl til og fra flyplassen)
- 9 netter på hotell i Balian og Ubud
- 13 yoga klasser
- Fire Nordic Light healing sesjoner
- Andre eventer (kirtan, temple besøk, møte med Swamiji)

***inkluderer ikke flybillett

Ankomstdato: 22 mars
Avreisedato: 1 april
Mail for spørsmål og påmelding: nordiclightyogaretreats@gmail.com