PERSONLIG UTVIKLING, YOGA OG MINDFULNESS PÅ KRETA

PERSONLIG UTVIKLING, YOGA OG MINDFULNESS PÅ KRETA

14 oktober 2017 00:00 - 21 oktober 2017 06:00

(Lagre i kalender)

I balanse

Sted: Hellas, Kreta
Dato: 14-21 oktober 2017

Bli med på en fantastisk uke for egenutvikling, styrke, balanse og indre ro! Klassene er basert på "drop-in" ved dette flotte familiære strandhotellet.

Elin Snaprud i samarbeid med Hilde Tanderø inviterer til en uke på Kreta for egenutvikling, balanse og indre ro med forskjellige trenings- og kurstilbud. Dette er det 8.retreatet i rekken på Troulakis Beach.

I en fantastisk gresk setting blir det påfyll, spennende menneskemøter og tid til bare deg.

Kontakt for info/påmelding: Elin Snaprud elinsn@hotmail.com / tlf: 975 62 226


Programmet:

TO FELLESSAMLINGER: På starten og slutten av retreatet samles hele gruppen. Her får du relevant informasjon, alle blir kjent og vi skaper god stemning.

DAGLIGE AKTIVITETER: Hver dag tilbys ulike drop-in klasser med mindfulness som en naturlig del av treningene:

- Yoga med Hilde Tanderø
Yogapraksis med både dynamiske og restaurative elementer. Vi jobber med bevegelse, pust, avspenning og tilstedeværelse. Klassene blir satt opp etter deltagernes nivå. For nybegynnere og viderekomne.

- Meditasjon med Hilde Tanderø
Meditasjon handler om å oppdage observatøren i oss og skape mulighet for å bruke oppmerksomheten bevisst og kreativt. Vi søker ro i sinnet og benytter forskjellige meditasjonsfokus som punkter på kroppen, mantra, musikk o.l.

- Nevromotorisk trening med Elin Snaprud
Virksomme øvelser som er enkle å lære og gjøre for å stimulere kommunikasjonen mellom hjerne og kropp. De langsomme bevegelsene har hovedelementene av det som fungerer fra qi-gong, tai-chi, feldenkrais og andre bevegelsesmeditasjoner.

Flere dager tilbys temasamlinger for personlig utvikling:

- Temasamlinger med Elin Snaprud
- «Mitt eller ditt ansvar?»
- «Det lekne barnet»

En av dagene bryter vi opp i programmet og du kan være med på.
- En utflukt hvor vi legger opp til en opplevelsestur i Kretas vakre natur i godt selskap.

Individuelle timer:

Utover programmet er det også mulig å bestille individuelle konsultasjoner og behandlinger med massasje, fotsone og coaching.


Om kursholderne og terapeutene:

Elin Snaprud Kursholder, coach og naturterapeut
Hun har spesialisert seg på endringsprosesser og virkemidlene som skaper balanse i kropp, sjel og sinn. Hun har drevet egen praksis med coaching, naturterapi og kursvirksomhet i over 17 år, samt retreats de siste tre årene.


Hilde Tanderø Yogalærer og naturterapeut.
Hun har en offisiell yogautdannelse og underviser i dag i regi LHL på Skedsmo og Momayoga i Lørenskog. Hun har undervist i yoga i flere år, også på Sats.

Allerede da hun var 18 år tilbrakte Hilde to måneder på trening i Italia og levde etter yogiske prinsipper.

Hun har fagbakgrunn fra og har jobbet i mange år som helhetsterapeut med bla. aromaterapi, fotsone og øreakupunktur. Hilde har også en 3-årig utdannelse i enhetsterapi samt har tidligere jobbet i flere helsekostbutikker i Oslo og omegn.


Maria Nouvaki er utdannet fysioterapeut og massør og er med oss som behandler. Hun tilbyr intuitiv massasje og snakker godt engelsk.

BESTILLING:

1) Retreatprogram med alle klassene, dobbeltrom m/frokost.
(drikke til frokost inkludert), åtte varme måltider (lunsj el. middag), samt en utflukt, u/fly: 8750,- ved bestilling innen 1. august. 9250,- etter denne dato.

2A) Retreatprogram med alle klassene, dobbeltrom m/frokost (drikke til frokost inkludert), åtte varme måltider (lunsj el. middag), samt en utflukt, inkl. fly fra Gardermoen med 20 kg bagasje, reisefølge med en i lederteamet, transport t/r hotellet: 12950,- ved påmelding innen 1. august. Fra 2. august gjelder 2B)

2B) Retreatprogram med alle klassene, dobbeltrom m/frokost (drikke til frokost inkludert), åtte varme måltider (lunsj el. middag), samt en utflukt, u/fly men med transport t/r hotell og reisefølge med en i lederteamet og allerede påmeldte deltakere.Gjelder fra Gardermoen med Norwegian sitt direktefly og deltaker bestiller fly selv:9250,-

Arrangør er behjelpelig med spørsmål rundt bestilling av flybillett og gruppens plassering på flyet.


3) Tillegg for enkeltrom eller eget soverom i tre-roms leiligheter: 900,-


Bindende påmelding m/depositum. Depositum 2000,- Påmelding innen 14. september hvis fortsatt ledige plasser.

Retreatet arrangeres i samarbeid med Den Gode Opplevelse som er medlem av reisegarantifondet.


Kontakt for info/påmelding: Elin Snaprud elinsn@hotmail.com / tlf: 975 62 226


Direktefly både fra Gardermoen og Bergen med Norwegian.
Direktefly med charterfly (Apollo): Harstad, Stavanger og Kristiansand.

Hotellet ligger ca. 35-40 minutters kjøring fra flyplassen.


Vil du vite mer om retreatet? Les mer på www.ibalanse.org eller ta kontakt med Elin Snaprud på epost elinsn@hotmail.com / tlf: 975 62 226

Noen av uttalelsene fra tidligere deltakere på Retreat Kreta:

"Retreatet har lært meg å følge livets flyt. Utforske verden og ta til meg visdommen fra alle menneskene jeg møtte under oppholdet. Mer balanse i livet gjennom å bli mer tilstede i nuet - finne min "ekte" indre stemme - tillate meg å kjenne etter - og at livet er nå!"
Tatjana Fjeld Pettersen

"Hvis du trenger ro i sinnet og lavere tempo i hverdagen, er dette det retreatet du skal velge. Anbefales på det varmeste."
Marion Ølstad.

"Anbefales på det varmeste!"
Lasse Tanderø

"Dette var noe helt annet, enn det jeg hadde forventet meg. Mye artigere, tøffere og krevende, men samtidig mye mer givende, spennende og utfordrende. Unikt sted og unike menneskemøter."
Conny Graumann

"Retreatet er et pust i hverdagen som gir mulighet for å lade seg opp i kjempefine omgivelser."
Annebeth BakkerRetreat    |    I balanse