Ekte yoga i rå natur

Ekte yoga i rå natur

15 september 2017 00:00 - 17 september 2017 06:00

(Lagre i kalender)

Northernyoga

Bli med på Northern Yoga Experience! En uforglemmelig helg ute i havgapet med yoga og overnatting i det spektakulære Fordypningsrommet.

Northern Yoga inviterer til en oppfriskende og avspennende helg på Fordypningsrommet Fleinvær.

Kan du tenke deg til en helg ute på et avskjermet øyvær like utenfor Bodø med overnatting på det arkitekturprisvinnende Fordypningsrommet? Ved ankomst fredag vil det bli omvisning og innkvartering etterfulgt av en avspennende yogaøkt før vi tar kvelden i de små øyhusene. Her kan du våkne opp til en slående utsikt, starte dagen med litt rolig morgenyoga før vi spiser en deilig frokost sammen. Så kan man rusle en tur og nyte naturen rundt oss. Utpå dagen tar vi en litt lengre økt med yoga før vi samles til en felles middag. På kvelden koser vi oss med trivelig samvær og tar en tur i badstua. Kanskje kvelden avsluttes med en liten dukkert i havet etterfulgt av restorative yoga?

Søndag starter med forfriskende morgenyoga etterfulgt av god frokost. Litt rusling i naturen eller mulighet for å slappe av før avslutningsyoga og middag før avgang mot Bodø.

Målet er at man etter denne helgen skal ha fått masse input og påfyll av energi, nytt nordnorsk natur i lange drag og er opplagt og uthvilt til en ny uke.

Bli med til øya med et annet tempo som lar deg oppleve alt bedre, et treffsted der hodet og kropp skyter mer fart i riktig retning.

Praktisk informasjon:
For å komme seg til Fleinvær må man ta båt fra Bodø fredag klokken 16.00. Avgang fra Fleinvær søndag 20.30. Pris for båt kommer i tillegg.

Pris: 4699,-. Bindende påmelding. Din påmelding registreres ved innbetaling av depositum på 1650,-. Depositum refunderes ikke ved avmelding etter 1. august, men du kan så klart selge plassen din videre, bare gi meg beskjed om forandringene. 6 måltider og overnatting er inkludert i prisen.

Vi stiller med yogamatter og annet yogautstyr, men du er velkommen til å ta med eget hvis du ønsker det.
Siden vi skal være på et øyvær må vi ha gode klær, og vi kan oppleve mange årstider på samme dag, så ta med: regn- og vindtette klær i tillegg til yogaklær og koseklær.

For påmelding eller spørsmål send epost til marianne@northernyoga.no eller ring 957 50860.
Håper vi sees!


Retreat    |    Northernyoga