VINYASA FLOW YOGA-FERIE 24.JUNI-2.JULI 2017 PÅ MAGISKE AMORGOS!

VINYASA FLOW YOGA-FERIE 24.JUNI-2.JULI 2017 PÅ MAGISKE AMORGOS!

24 juli 2017 00:00 - 03 august 2017 06:00

(Lagre i kalender)

Pia Maria Kozlowski

Sted: Amargos, Hellas
Tid: 24. Juni - 2. Juli 2017

Vi bor på Aegialis Spa Hotel som er et nydelig 5-stjerners hotel på en klippe med utsikt til havet og hvite sandstrender. 7 min. gange til stranden. Hvert rom har terasse/balkong med helt fantastisk utsikt. Vinyasa Flow sessions hver morgen og therapautics/restoratives om ettermiddagen 4 av ettermiddagene.
Lekende og utfordrende flow med pusten som hovedredskap og bevisttgjørende therapautics for hofter, nakke, skuldre og coremuskulatur vil bedre holdningen vår i alle kroppens lag og gjøre oss sterkere, smidigere og mer tilstede i bevegelse og stillhet. Vi vil oppleve å få mer rom til oss selv.
Sammen med de mange fasilitetene Lalon Idor Spa tilbyr, vil dette bli en healende, velgjørende og transformativ yoga-ferie for kropp og sjel som vil kjennes veldig godt…Spa-seksjonen tilbyr bl.annet klassisk masasje, aromaterapi, krystallhealing, sauna, hammam, boblebad, ansikts-og kroppspleie, treningsstudio og saltvannsbaseng både innendørs og utendørs.
Namaste Yogashala er et helt unikt rom. med sin fantastiske utsikt mot hele Aegiali havnen, åsene og havet, har shalaen en inspirerende innvirkning på sansene våre.

Absolutt et perfekt sted for vår yogapraksis!

Strendene på Amorgos er kjent for å være de vakreste av alle på Kykladene, filmen Big Blue ble bl.a spilt inn her! Etter yogapraksis frister strendene med sin hvite strand og krystallklart vann…Nyt favorittboka, eller ta en tur i det fantastisk klippelandskapet langs sjøen for å utforske alle de gjemte hemmelighetene og magiske utsiktspostene øya har å by på. Flere landsbyer og tavernaer ligger gå-avstand fra hotellet.
Det er også gode snorkle og dykke-forhold, og kajakker kan leies for de eventyrlystne.
Hotelrestauranten Ambriosa tilbyr en kulinarisk Aegliansk mattradisjon, og de mange smakfulle rettene er laget av lokalt dyrkede organiske råvarer- fra hotellets egne kjøkkenhage :) Fra restaurant-terassen kan du nyte utsikten over havet, fjellene og de nærliggende landsbyene.
Vi har alle opplevd stunder i livet hvor klarhet og ro i sinnet gjør oss i stand til å ta bevisste valg, nyte skjønnheten i alt som er, og føle at vi er i ett med omgivelsene våre. Det er ikke noe som er bedre enn å befinne seg et sted som innspirerer til sinnsro, til å åpne hjertet og heale kroppen. Øya Amorgos er et slikt sted, med sin ubegrensede spektakulære utsikt og hotellets rolige, naturlige atmosfære. Vi finner tid, ro og plass til oss selv oss selv gjennom daglig yogapraksis, og lar omgivelsene og skjønnheten massere og fylle sjelen og sansene.

Stedet i seg selv gir en følelse av å bli fyllt med energi, indre ro og fred. Et perfekt utganspunkt for en healende yoga

Pris og påmelding:

1. Earlybird: kr. 3500,- til kontonr. 16073778186 før 1ste April
Ved påmelding etter 1ste april er prisen 4000,-

2. Overnatting betales direkte til hotellet:
Superior dobbeltrom- (2 pers. deler rom) 875 euro pr. person
Superior enkeltrom- ( 1 pers i rom) 1375 euro pr. person

Bestilles direkte fra hotellet etter påmelding hos meg:
Husk da å si at du er del av min gruppe, da vi får en ganske redusert pris: info@aegialis.com

Inkluderer alle yogasessions, kontintal frokost, 5-retters middag hver dag, 1 massasje-session og fritt bruk av alle spa-fasiliteter.
Pick-up service fra og til havnen/hotellet.

Flyreisen og ferge til øya Amorgos er ikke innkudert. Her finnes 2 muligheter. Fly til Athen eller Santorini (sommerperiode) med SAS eller Norwegian, og ta ferge videre til Amorgos.

Denne ferien passer fint å kombinere med annen ferie. Venner og/ eller familiemedlemmer er velkomne til å bli med til redusert pris.
Det er masse av tid mellom yogaøktene til å nyte med familie, kjæreste eller venner!
Mulighetene er mange hvis mann ønsker å forlenge oppholdet- bli igjen på Amorgos, eller reise videre med ferge til andre øyer.
Fergeruter og priser finnes på www.openseas.gr. (blir lagt ut nærmere påske)
For påmeldig og info: send en epost til pimako@online.no eller ring meg på telefon 90559601
Besøk hjemmesiden til hotellet: www.amorgos-aegialis.co

Jeg gleder meg til å dele dette med dere!!!