Please enable JS

Norcem med sin største kontrakt noensinne

05 apr 2016

Norcem og det spansk- italienske entreprenørkonsortiet Acciona Ghella JV (AGJV), ansvarlig for TBM kontrakten på Follobaneprosjektet, er enige om sementleveranser. Kontrakten som nylig ble signert på Åsland innebærer leveranse av 280.000 tonn sement over en treårsperiode og er Norcems største enkeltkontrakt noensinne.

General Manager i HeidelbergCement Northern Europe og Administrerende Direktør i Norcem Gunnar Syvertsen er godt fornøyd med avtalen.

– Dette er en milepæl for Norcem og HeidelbergCement.Vi skal levere en rekordstor ordre som vil sette store krav til både produksjon og logistikk. Det er mange i organisasjonen som har jobbet hardt det siste året og bidratt til at avtalen er på plass og vi ser frem til å starte leveransene senere denne måneden.

- Vi er fornøyde med å ha inngått den viktige sementkontrakten med Norcem og HeidelbergCement. De presenterte det beste tilbudet og har den nødvendige kapasiteten til å levere de mengdene vi har behov for, sier prosjektdirektør Fernando Vara i AGJV.Fernando vara agjv

Follobaneprosjektet er det største samferdselsprosjektet i Norge. Prosjektet består av 22 km dobbeltspor mellom Oslo Sentralbanestasjon og den nye jernbanestasjonen på Ski, sør for Oslo. Acciona Ghella Joint Venture skal på oppdrag fra Jernbaneverket bygge hoveddelen (18,5 km) av den 20 km lange tunnelen, som blir Nordens lengste jernbanetunnel når arbeidet er fullført i løpet av 2021.