UTDANNELSE YOGALÆRER

TERAPEUTISK YOGALÆRERUTDANNELSE MED MAJA THUNE.
Oppstart:
Sandvika 29 september 2017
Kristiansand 2018.

Det er økende bruk av yoga for å fremme helse og lindre plager og lidelser. Helseinstitusjoner over hele verden tilbyr behandlingsprogrammer som tar i bruk yoga som en del av behandlingen, og vitenskapelige studier viser at yoga har god effekt i møte med psykiske plager.
Hva lærer du: Under utdanningen får du kunnskap om psykiske plager og hvordan du som yogaterapeut kan anvende yoga som terapeutisk tilnærming i møte med de ulike psykiske plagene.
Studiets form: Utdanningen vil gå over to år med helgesamlinger annenhver måned.  Du vil få skriftlige hjemmeoppgaver mellom hver samling og eksamen med prøveundervisning på siste samling.


Maja Thune leder utdanningen. Maja er spesialpedagog, kunst- og uttrykksterapeut og yogalærer. Hun har gitt ut fire bøker og kom i 2016 ut med boken “Yoga som terapi” sammen med psykiater Gunnar Egeberg. Maja har 15 års klinisk erfaring som miljøterapeut og senere som privatpraktiserende psykoterapeut og behandler på poliklinikk.


Faglærere/ gjesteforelesere: På utdanningen vil det være godt kvalifiserte lærere som underviser i ulike emner. Blant annet:

Jonathan Weber: Er koterapeut på utdanningen i yogaterapi. Jonathan er sertifisert i MBSR (mindfulnessbasert stressreduksjon) og Mindful Yoga therapy. Jonathan har tretti års erfaring med mindfulness og meditasjon.

Anette Aarsland:er Norges mest profilerte puste-ekspert og forfatter av boka ‘PUSTEN – Hvordan puste deg trygg, sunn og avslappet’ som kom ut på Cappelen Damm forlag i 2014. Anette er grunnlegger av Pusteteknikk AS og av Pustekorene. Hun er en ettertraktet foredragsholder over hele landet og tar i mot private klienter i pust- og stemmebruk på Consensio behandlingssenter og på Livslyst & Motivasjonssenteret.

Melinda Ashley Meyer:PhD: the Program Director of Expressive Arts in Conflict Transformation and Peacebuilding at the European Graduate School and the Director and Co- founder of the Norwegian Institute for Expressive Art Therapy. Ms. Meyer is a Director of Psychodrama and is a trained bioenergetics –therapist. Since 1983 she has focused on the combination of community, group and individual bodypsychotherapy.

Opptakskrav: Minimum bachelor i  helse- og sosialfag eller tilsvarende utdanning, eller utdannelse inne yoga. Du kan ta yogalærerutdanning parallelt med at du går terapiutdanningen om du ikke er utdannet yogalærer fra før.
Terapeuter  og helsepersonell  som ikke er utdannet yogalærere kan gå utdanningen for å tilegne seg de yogaterapeutiske verktøyene  men vil da ikke få sertifiseringen som yogaterapeut.
Du må være fylt 25 år og praktisert yoga og eller mindfulness i tre år eller mer.

Pris: kr 42 000.,-

Søknad: Informasjon og søknadsskjema kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.