×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 1024
Side 1 av 5

Den ”normale” historiske betydningen av yoga er en annen enn det som mange tenker med yoga i dag.

Dette er en fin måte å komme i gang med yoga på. Det er effektive, trygge øvelser, som kan gjøres for seg selv, eller etter annen aktivitet. 

Yoga balanserer kropp og sjel og du finner ikke noe bedre sted egnet for dette enn Madeira. Med ren luft, vakker natur, milde vinder og sunn mat har du ingrediensene du trenger for å lade batteriene. 

Foto: 123rf.com

Men – yoga og meditasjon, kan det virkelig være noe for meg? En hektisk småbarnsmor som driver eget selskap og har alt for lite ledig tid til seg selv? En som trener stort sett etter skippertaksmetoden og som har konstant dårlig samvittighet for alt hun burde gjort, trent og spist / ikke spist?

Stjerner som Gwyneth Paltrow, Madonna, Colin Farrel og Hayden Panettiere er alle store tilhengere av den heite yogatrenden – «Hot yoga».

I vår tid opplever mange ei stadig strammere tidsklemme. Mange søker til fysisk yoga for å takle en stressende hverdag. Men ofte er det ikke nok. Særlig i empatiske yrkesgrupper som lærere, helsearbeidere og sosialarbeidere er utbrenthet er en reell fare for mange.

Side 1 av 5